Piazza AVM 41 Milyonuncu Ziyaretçisini Karşıladı

Piazza AVM  41 Milyonuncu Ziyaretçisini Karşıladı
Samsun Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi Perşembe günü 41 milyonuncu ziyaretçisini ağırladı.

Piazza yetkilileri tarafından konfetiler ve volkanlar ile karşılanan Hande Çalışkan ve Hasan Akgün çifti büyük sürpriz yaşadı. 

Sadece Samsun’un değil tüm Orta Karadeniz Bölgesi’nin ticari ve sosyal hayatına yön veren Piazza AVM, 1 Ekim Perşembe günü 41 milyonuncu ziyaretçisini ağırladı. AVM girişine kırmızı halı sererek 41 milyonuncu ziyaretçisini bekleyen görevliler Hande Çalışkan ve Hasan Akgün çiftinin giriş yapmasıyla birlikte kutlamalara başladı. 
Piazza AVM Müdürü N. Ufuk Toydemir tarafından kendisine Samsun Anemon Hotels’de rüya gibi bir konaklama, bali terapisi&sauna keyfi ve romantik bir akşam yemeği hediye edilen Hande Çalışkan’ın yaşadığı şaşkınlık gözlerinden okunuyordu.
41 milyonuncu ziyaretçi olmanın gururunu yaşayan Hande Çalışkan; “Çok şaşırdım ve çok sevindim. Samsunlu değilim fakat alışveriş için hep Piazza’ya gelirim. Yakın zamanda düğünümüz olacak, Samsuna gelin geliyorum. Düğün alışverişi için geldiğimiz Piazza’da bir anda bu sürprizle karşılaşmamız ve kazandığımız hediyeler en güzel düğün hediyesi oldu bize. Piazza yönetimine çok teşekkür ederiz” sözleriyle mutluluğunu dile getirdi. 
Klasik AVM anlayışının dışında farklı bir yönetim ve hizmet anlayışı benimseyen ve bu çerçevede ziyaretçilerine çeşitli organizasyonlar ve kazandıran kampanyalar düzenleyen Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, Samsun’da alışverişten ve yaşamdan keyif alanların buluşma noktası oluyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.