Peyzaj ve Çevre Düzenleme Çalışmaları Devam Ediyor

Peyzaj ve Çevre Düzenleme Çalışmaları Devam Ediyor
Tekkeköy Belediyesi tarafından ilçenin her mahallesinde farklı alanlarda sürdürülen çalışmaların yanında özellikle meydan ve merkezi alanlarındaki peyzaj ve çevre düzenlemeleri hız kazandı.

İlçenin çehresini ve görünümünü değiştirmeyi hedefleyen Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, “İlçemiz her alanda farklılaşıyor ve güzelleşiyor. Bizlerde özellikle halkımızın yoğun kullandığı alanlara daha estetik bir görünüm kazandırabilmek için titiz çalışmalar yürütüyoruz” dedi.

Tekkeköy’de Değişim Devam Ediyor
Rutin belediyecilik hizmetlerinin dışında ilçenin çevresini değiştirmek maksadıyla başlatılan çalışmaların aralıksız devam ettiğine dikkat çeken Başkan Togar, “Hızla süren yapılaşmanın yanında yürütmüş olduğumuz çalışmalarımız neticesinde ilçemiz her geçen gün değişiyor ve güzelleşiyor. Her alandaki çalışmalarımızın yanında özellikle çevre düzenlemesi ve peyzaj çalışmalarımıza hız verdik” şeklinde konuştu.

cevre-(2).jpg


Tekkeköy Artık Daha Güzel
İlçedeki değişim ve gelişime uygun hamleler ve hizmetler ortaya koyulduğuna vurgu yapan Togar, “Bir şehri, bir ilçeyi yaşanır yapan o ilçe halkının tamamını kucaklayan beklenen hizmetleri hayata geçirmekle başlar. Bizlerde halkımızın nabzını tutarak, onlara kulak vererek projelerimizi, hizmetlerimizi planlayıp hayata geçiriyoruz. Hep birlikte gönül birliği ile el ele bu günlere taşıdığımız herkesin hayallerini süsleyen ilçemizin dört bir yanı gayretlerimizle günden güne daha da güzelleşiyor. Estetik dokunuşlar ve çeşitli süs bitkileriyle yapmış olduğumuz düzenlemeler ve peyzaj çalışmalarımız neticesinde Tekkeköy’ümüzü yep yeni, farklı, örnek bir görünüme kavuştu. Bu ve buna benzer çalışmalarımız aralıksız devam edecek” ifadelerini kullandı.

cevre-(6).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum