PERŞEMBE AKŞAMI GÖRÜŞMEK ÜZERE!

PERŞEMBE AKŞAMI GÖRÜŞMEK ÜZERE!
Yılport Samsunspor ligin son maçında konuk ettiği Sakaryaspor'u 3-0 yenerek normal sezonu tamamlandı. Play-off maçlarında da Sakaryaspor ile mücadele edecek olan kırmızı-beyazlı ekip rakibine gözdağı vermiş oldu.

Maçın başlama düdüğünden itibaren baskılı bir oyun ortaya koyan Yılport Samsunspor taraftarının da desteğiyle maç boyunca üstün olan taraftı. İlk yarının son dakikalarına girilmişken 41.dakikada Abdülkadir Özgen'in attığı golle 1-0 öne geçen Samsunspor, ilk devreyi bu skorla kapattı. İkinci yarıda da üstünlüğü rakibine bırakmayan Yılport Samsunspor, 58.dakikada Bahattin Köse ve 88.dakikada İlyas Kubilay Yavuz'un ayağından bulduğu gollerle 3-0 gibi net bir skorla maçı kazanarak normal sezonu tamamladı.

manset-3.jpg

5 EKSİK VARDI
Yılport Samsunspor rahat bir galibiyet alsa da dün Sakaryaspor sahada hem 5 eksikle hem de genç bir kadro ile sahadaydı. Oğuz Çalışkan ve Zahit Fındık sakatlıkları nedeniyle, Ferhat Yazgan, Oğuz Kocabal ve golcü oyuncuları Dilaver Güçlü de kart cezaları sebebiyle Samsun'a getirilmemişti. 

manset-1-005.jpg

GOLLE DÖNDÜ
Dakikalar 66'yı gösterdiğinde Abdülkadir Özgen'in yerine oyuna dahil olan İlyas Kubilay Yavuz yine etkili bir futbol ortaya koyarak taraftarları heyecanlandırdı. Hareketli oyunuyla sezon boyunca gözleri üzerine çeken başarılı oyuncu 88.dakikada şık bir vuruşla Sakaryaspor ağlarını sarsarak formasını ne kadar çok özlediğini belli etti. (Soner Süren)

manset-2-003.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.