PERDE AÇILIYOR

2019-2020 sezonu bu hafta sonunda start alıyor. Yılport Samsunspor, bu sezon teknik direktör İrfan Buz ve ekibi ile geçen sezon kaçan şampiyonluğu bu sezon yakalamak adına önce Bolu sonra Erzurum'da kamp yaparak futbolculara ağır fiziksel yüklemeler ve taktik çalışmaları yaptı.

Şu an takım lig serüvenine hazır durumda. İlk maçımız Gümüşhanespor ile deplasmanda pazar günü oynanacak. Bu maçın hazırlıkları Nuri Asan Tesisleri'nde devam ediyor.

Yılport Samsunspor'da taşlar yerine oturdu. Orta alan için bir transfer daha isteniyor. Şayet o transfer gerçekleşirse sıkıntı çekmeden Yılport Samsunspor, emin adımlarla yolunda ilerleyecek.

Yılport Samsunspor Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım, bu ligde giçbir takıma nasip olmayan süper bir otobüsü dizayn ederek kulübe kazandırdı. Bu otobüs Yılport Samsunspor'u şampiyponluğa taşıyacak inşallah. Buna inananların başında ben geliyorum. 

Evet perde açılıyor. Yılport Samsunspor'un Gümüşhane ile oynayacağı deplasman maçı çok önemli ve buradan galibiyetle lige başlamak hayati önem taşıyor. İkinci hafta ise kendi taraftarımız önünde Pendikspor ile oynayacağız.

Yeni sezonda iyi bir ivme yakalayarak, güven veren bir takım hüviyetinde emin adımlarla yavaş yavaş, kazanarak zirvedeki yerimizi alacağımızdan şüphe duymuyorum.

Yükseliş Sezonu olan bu yılda, taraftarların da desteğini arkasına alarak hedefe koşacağımızı arzu ediyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Turan Özön Arşivi
SON YAZILAR