PENALTIDA TOPU ÇAKIR VE SEVGİ İSTEDİ

PENALTIDA TOPU ÇAKIR VE SEVGİ İSTEDİ
Samsunspor PTT 1.Lig'in 19'ncu haftasında kendi evinde konuk ettiği Karşıyaka müsabakasında Ofoedu penaltıyı atamadı fakat gol atmayı başardı.

ÜSTEN DIŞARI ATTI
Samsunspor'un dün oynadığı Karşıyaka maçında müsabakasının 18'nci dakikasında ilk penatı düdüğü çalındı.  Oğuzhan’ın 18'nci dakikada ceza sahası içerisinde Kovalchuk’u düşürmesiyle kazanılan penaltıyı Ömer Kandemir gole çevirdi. Müsabakanın 41'nci dakikasında ise Samsunspor'un geliştirdiği atakta rakip Karşıyaka oyuncusunun topa eli ile müdaha etmesi sonucu hakem penaltı noktasını gösterdi. Samsunspor penaltı atışının başına Ofoedu geçti. Nefes tutuldu ve Ofoedu penaltıyı üstün dışarı attı. 

SEVGİ VE ÇAKIR KULLANMAK İSTEDİ FAKAT BIRAKMADI
Penaltı atışısında önce ise Mustafa Sevgi, penaltıyı kullanmak istedi. Fakat Ofoedu penaltıyı kendisi atmak istedi. Samsunspor taraftarları ise Ofoedu'nun dışarı giden şutunun ardından eleştirilerde bulunarak, takım penaltıcısının topun başına geçmesi gerektiğini vurguladı. Samsunspor'da ikinci yarıda daha atak oynayan taraf oldu.  Dakika 68'de Ofoedu, gelen ortaya düzgün bir vuruş yaparak topu filerler buluşturdu. Zorlu karşılaşmada penaltıyı değerlendiremeyen Ofoedu, müsabakaya dengeyi getirdi. Fakat Samsunspor 86'ncı dakikada Gökhan Ünal'ın golü ile yıkıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum