PDR'CİLER BULUŞTU

PDR'CİLER BULUŞTU
OMÜ PDR Bölümü, öğrencilerince gerçekleştirilen tanışma ve kaynaşma buluşmasında bir araya geldi

 Geleceğin psikolojik danışmanları şehitleri dualar ile anarak dua etti.

19 Mayıs Üniversitesi Eğitim Fakültesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümü öğrencileri, düzenledikleri tanışma ve kaynaşma programında buluştu. Atakum Belediyesi Yalı Kafe’de düzenlenen programa Atakum Belediyesi Başkanvekili Mustafa Keskinoğlu, OMÜ Eğitim Fakültesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümü Başkanı Prof. Kurtman Ersanlı, OMÜ Eğitim Fakültesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümü Üyesi Yrd. Doç. Dr. Hatice Kumcağız ile çok sayıda öğretim görevlisi katıldı. Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'nın katkılarıyla gerçekleştirilen buluşmada öğrenciler, şehitleri dualar ile andı, terörü lanetledi.

OMÜ Eğitim Fakültesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümü öğrencilerine seslenen Atakum Belediye Başkanvekili Mustafa Keskinoğlu, “Ülkemiz ihanet çetelerinin saldırılarıyla karşı karşıyadır. Böylesi bir süreçte en büyük güç kaynağımız siz gençlersiniz. Gençlerin eğitim açısından güçlü olması demek, Türkiye’nin daha da güçlenmesi demektir. Bu anlamda bizler, sizlerin her zaman destekçisi olmaya devam edeceğiz. Vatanını seven, devletine bağlı gençlerimiz oldukça, değil biri ikisi, bütün hainler el ele verse bize yıkamaz” diye konuştu.

OMÜ Eğitim Fakültesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümü Başkanı Prof. Kurtman Ersanlı ise konuşmasında günümüzde yaşanan hain saldırılara dikkat çekerek, “Ülkemizi bölmek, milli birlik ve beraberliğimizi ortadan kaldırmak isteyen, hem içeride hem de dışarıda ihanet planları yapanlara karşı en büyük gücümüz, birlik ve beraberliğimizdir. Devleti yaşat ki millet yaşasın anlayışı gibi milleti yaşat ki devlet yaşasın anlayışını da benimsememiz gerekiyor. Bu anlamda siz değerli gençlere büyük iş düşüyor. Bir olun, birlik olun, milletinize ve devletinize bağlı olun. Biz birlik içerisinde olursak, hainler amaçlarına ulaşamaz” dedi. Konuşmaların ardından, buluşmaya katkı verenlere plaketleri verildi. Plaket töreninden sonra şiir dinletileri ve çeşitli etkinliklerle devam eden tanışma ve kaynaşma buluşmasında PDR’li öğrenciler, şehitler için dua etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.