"PAZARA KADAR DEĞİL MEZARA KADAR"

"PAZARA KADAR DEĞİL MEZARA KADAR"
AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, “AK Parti ve MHP olarak el ele, gönül gönüle, pazara kadar değil mezara kadar bu yoldayız. Hep birlikte kardeşçe, 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimize birlikte ulaşacağız inşallah” dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, 31 Mart yerel seçim çalışmalarını İlkadım ilçesinde sürdürdü. Sabah kahvaltısında Arı Yetiştiricileri Birliği’nin misafiri olan Milletvekili Köktaş, daha sonra Fevzi Çakmak Mahallesi, Gürbüz Camii civarı ve 100. Yıl Bulvarı’nda esnaf ziyareti yaparak hemşehrileri ile sohbet etti. Bulvar üzerindeki çay ocaklarında vatandaşlarla hasbihal eden Milletvekili Köktaş, Gençlik Buluşması’nda ise, İlkadım İlçe Gençlik Kolları’nda başkanlık yapmış ve görev almış teşkilat üyeleri ile biraraya geldi. Bilgi, birikim ve tecrübe paylaşımında bulunan Milletvekili Köktaş gerçekleştirdiği programlarda şunları söyledi: “31 Marta giden yolda 15 Temmuz’da kurulan bir ittifak var. Adına Cumhur İttifakı dediğimiz kutlu bir ittifak. Gençlerimizin heyecanı, coşkusu her yeri sarmış maşallah. Attıkları sloganlarla yerlerinde duramıyorlar. Her şey için teşekkür ediyorum. Allah eksikliğinizi göstermesin inşallah.

333-003.jpg

Cumhur İttifakıyla 15 Temmuz’da kurulan bir ittifak var. Genel başkanlarımız MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan diyor ya bu beka meselesidir. Sadece bir yerel seçim değil. Vurgu yaparken diğer adına içinde millet olmadığı halde adına millet dedikleri ittifak, diyor ki “ya bu belediye seçimi” “nasıl beka meselesi”ne bunu indiriyorsunuz diye bağırıyorlar. Niye bunun beka meselesi olduğunu, 31 Mart’ın çok önemli olduğunu anlatmak istiyorum. Eğer 15 Temmuz’da aziz milletimiz Cumhurbaşkanımızın davetiyle bayrağını alıp, namazlarınızı kılıp sokağa çıkmasaydı; İstanbul’da, Ankara’da, inanıyorum ki aynı kalkışma burada da olsaydı daha fazlasını yapan hemşehrilerimiz olacaktı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.