PAZAR YERİNDE TEDBİRLER ARTIRILDI

PAZAR YERİNDE TEDBİRLER ARTIRILDI
Kovid-19 hastalığının bulaşma riskine karşı alınan tedbirler kapsamında ilçede salı günleri açılan süt ve süt ürünleri pazarı ile sebze pazarı girişlerinde el dezenfektan noktaları oluşturuldu, pazar esnafına uyarı levha dağıtıldı.

Koronavirüs tehdidine karşı alınan önlemler kapsamında Havza Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından süt ve süt ürünleri pazarı ile sebze pazarı girişlerinde4 adet el dezenfektan noktası oluşturdu.

s3-003.jpg

Öte yandan Havza Belediyesi Zabıta ekiplerince pazar yerlerinde denetim yapılarak tezgah aralarının mesafeleri kontrol edilerek bilgilendirme yapıldı. Zabıta ekipleri yapılan çalışmada Pazar esnafına vatandaşların sebzeleri seçmemeleri konusunda hassasiyet göstermeleri konusunda uyararak konu ile ilgili hazırlanan uyarcı levha dağıtarak tezgahların görünen yerlerine koymaları sağlandı.

s11.jpg

"Mecbur olmadıkça dışarı çıkmayın"
Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir salgın riskinin önüne geçmek için dezenfektan noktalarını oluşturduklarını, vatandaşlardan mecbur olmadıkça dışarı çıkmamalarını istedi. Özdemir; “Halkımızdan ricamız yapılan uyarı ve ikazlara riayet etmeleri. Bizler gece ve gündüz halkımız için görevimizin başındayız. Özellikle 65 yaş üstü ve kronik hastalarımız kendi sağlıkları için sokağa çıkmasınlar. Bizler onların emrindeyiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.