PAZAR AKŞAMINI İPLE ÇEKİYOR

PAZAR AKŞAMINI İPLE ÇEKİYOR
Geçen sezon Samsunspor formasıyla çıktığı 31 maçta 14 gol 2 asistle takımın en skorer oyuncusu olan Bahattin Köse, yeni sezonda taraftarla buluşmak için pazar akşamını bekliyor.

Kırmızı-beyazlı ekibin geçtiğimiz sezon en skorer oyuncusu olan Bahattin Köse, pazar akşamı şans verilmesi halinde sahaya çıkıp taraftarla buluşmak ve yeni sezonda ilk golünü atmak istiyor. Daha önce yaptığı açıklamada, takımdaki rekabet ortamını değerlendiren Köse, "Bu sezon bence çok başarılı bir sezon geçireceğimize inanıyorum. Takımımıza yeni arkadaşlar geldi. Kalitemiz ve rekabet arttı. Onun için idmanlar da yoğun ve iyi geçiyor. Grubumuzun zor olması bence çok iyi.  Bizi daha çok motive ediyor. Biz başka takımlara bakmayacağız ve her maçı kazanmaya çalışacağız" ifadelerini kullanmıştı. 

bahh-3.JPG

TATLI REKABET
Deplasmanda 2-0 kazanılan Gümüşhanespor maçında kendisine şans verilmeyen Bahattin Köse, Pendikspor mücadelesinde teknik direktör İrfan Buz'dan forma bekliyor. Geçen sezon kaydettiği 14 golle takımın en golcüsü olan deneyimli oyuncu, 2019-2020 sezonunda Atabey Çiçek ve Ahmethan Köse ile tatlı bir rekabet yaşayacak. Tecrübeli golcü, atacağı gollerle Samsunspor'u şampiyonluğa ulaştırmak istiyor.

bahh-1.JPG

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum