PAYLAŞALIM BAYRAM OLSUN

PAYLAŞALIM BAYRAM OLSUN
Taşçı’dan Bayram Kutlaması ‘Birlik ve beraberliğimiz daim olsun..’

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Kurban Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajında birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, ‘Küskünlükler son bulsun, birlik ve beraberliğimiz daim olsun inşallah. Kurban bayramı bu birlik ve beraberliğe en güzel vesiledir” dedi.

‘BAYRAM KUCAKLAŞMAKTIR’
Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınlayan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Bayramlar, birlik ve beraberliğimizin güçlendiği, küskünlüklerin son bulduğu, milletimizin birbiriyle kucaklaştığı günlerdir. Bu anlamda başta hemşehrilerimiz olmak üzere tüm İslam aleminin mübarek Kurban Bayramını kutluyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bayram paylaşmaktır, bayram kucaklaşmaktır. Bunun farkındalığı içerisinde bir bayram geçirmemiz, birlik ve beraberliğimizin daha da güçlenmesi noktasında son derece önemlidir. Kurban Bayramını bu anlamda bir fırsat olarak görmeliyiz. Bu bayramda, küskünlüklerimiz son bulsun, birlik ve beraberliğimiz daim olsun inşallah” diye konuştu.

‘PAYLAŞALIM BAYRAM OLSUN’
Atakum Belediyesi olarak Kurban Bayramı boyunca paylaşımın ve yardımlaşmanın merkezi olacaklarını ifade eden Başkan Taşçı, Paylaşalım Bayram Olsun kampanyası hakkında da bilgi vererek, “Atakum Belediyesi olarak geçtiğimiz yıl başladığımız Paylaşalım Bayram Olsun kampanyasını bu bayramda sürdürüyoruz. Kurban etlerinin gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşmasını isteyen tüm vatandaşlarımızdan bu kampanyaya destek olmalarını istiyoruz. Ekiplerimiz bayram boyunca, hayırsever vatandaşlarımızdan aldıkları kurban etlerini paketleyip ihtiyaç sahiplerine ulaştıracak. Bu kapsamda 444 40 55 numaralı telefondan belediyemize ulaşabilir, kampanyamıza destek olabilirsiniz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.