PayFix Nedir? Giriş ve İletişim

PayFix Nedir? Giriş ve İletişim
Payfix nedir sanal bir dijital cüzdan’dır, pay fix iletişim online giriş özellikleri nelerdir paranız güvende hemen üye ol.

 

 

Dünyamız gün geçtikçe dijitalleşmekte ve teknolojik olarak da gelişmektedir. Bu değişimle birlikte artık ödemeler için fiziki bir karta ihtiyaç duyulmamaktadır. Bunun sebebi ise dijital cüzdanların çıkmış olması. Dijital cüzdan avantajı sağlayan ödeme kurumlarından biri de payfixtir. Peki, payfix nedir ve payfix giriş için ne yapılmalıdır?

 

 Payfix Nedir?

Payfix, dijital cüzdan ile ödeme kolaylığı sunan bir dijital ödeme kurumudur. Bankacılık Denetleme ve Düzenleme Kurumu tarafından lisanslanmış olan payfix, yine Bankacılık Denetleme ve Düzenleme Kurumu tarafından denetlenmektedir. Lisansı, BDDK'nın altı bin dört yüz doksan üç sayılı kanunu çerçevesinde verilmiştir. Payfix güçlü ve dinamik kadrosu ile hem bireysel hem de kurumsal müşterilerine hitap etmektedir. Gün geçtikçe kadrosu ile daha da güçlenmektedir. Peki nedir derseniz, giriş yaparak birçok finansal çözüm bulabileceğiniz bir kurumdur.

 

 Payfixe Nasıl Üye Olunur?

 Payfixe üye olmak için evden çıkmanıza veya bir kuruluşa gitmenize gerek yoktur. Payfix çok kolay ve hızlı bir şekilde ulaşabileceğiniz bir kurumdur. Payfixe üye olmak için gereksiz form ve evraklara gerek bile yoktur. Payfixe üye olmak için iki seçeneğiniz vardır. Ya payfix dijital cüzdan uygulamasını ve da www.payfix.com.tr sitesini kullanacaksınız. Buradan payfix giriş ile üye olarak payfix nedir ve avantajları nelerdir daha iyi görebilirsiniz. Payfix üzerinden üye olduktan sonra bir dijital cüzdan oluşturuyorsunuz. Buraya istediğiniz kadar para atabiliyor ve bu paralar ile para gönderme ve kurum ödemeleri gibi birçok işinizi tek tıkla yapabiliyorsunuz. Bulunduğunuz yerden kıpırdamadan tüm finansal portföyünüzü yönetmek işte bu kadar kolaydır. Siz de çevrenizdekiler bu avantajlardan faydalansın istiyorsanız onlara payfixi önerebilirsiniz.

 

 Payfixin Bireysel Çözümleri

Payfix bireysel olarak birçok çözüm sunmaktadır. Örneğin, yedi yirmi dört dijital cüzdanınızdan para gönderebilirsiniz. Bunun için hesap numarasını bilmeni ve hesabınızda yeterli miktarda para olması yeterlidir. Bunun dışında alışveriş yapabiliyorsunuz. Bireysel çözümler içerisinde kurum ve fatura ödemeleri de yer almaktadır. Payfix dijital cüzdanınıza yeterli miktarda para yükleyerek buradan fatura borçlarınızı sorgulayıp öğrenebilir ve bu borcunuzu kolayca ödeyebilirsiniz. Bunun için gerekli olan tek şey internet. İnternete bağlanabileceğiniz bir bilgisayar veya telefon üzerinde tüm bu işlemleri gerçekleştirebilirsiniz.

Örneğin; Alışveriş için https://www.payfix.com.tr/sayfa/alisveris-yap.html bu linki inceleyebilirsiniz, veya fatura ödemek için payfix.com.tr/sayfa/fatura-tahsilat-cozumleri.html bu sayfayı inceleyebilirsiniz.

 

 Payfixin Kurumsal Çözümleri

 Payfix kurumsal olarak da birçok finansal kolaylık sağlamaktadır. Payfix üzerinden müşterilerinizle pos anlaşmaları yapabilirsiniz. Aynı şekilde müşterilerinizle payfix üzerinden tahsilat işlemlerini de gerçekleştirebilmeniz mümkündür. Bunun dışında payfixten kurumsal kartlar da temin edebilmeniz mümkündür. Mobil ödeme gibi kolaylıklar da sağlamaktadır kurumsal payfix finansal çözümleri. Muhasebesel olarak iş yükünü de hafifleten payfixi tercih ederek müşteri portföyünüzü de genişletebilirsiniz. Günümüzde geleneksel bankacılık yerine dijitalleşmeyi seçen birçok müşteri bulunmaktadır. Bu müşterileri portföyünüze katmak için siz de payfixli olmanın avantajlarını fark etmelisiniz. Payfix.com.tr üzerinden tüm avantajlar ve detaylı bilgilere ulaşabilir ve hemen üye olarak bu avantajlardan faydalanabilirsiniz.

Kurumsal hizmetler

Mobil Pos

Sanal Pos

Kurumsal Kartlar

Tek Tıkla Tahsilat

Tekrarlı Tahsilat

Kurumsal Api

Gibi birçok özellik şirketlerin ve firmaların hizmetinde dilerseniz bizi arayarak yada online olarak https://www.payfix.com.tr adresine girerek canlı destekden faydalanabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.