PATRONDAN SERT MESAJ!

PATRONDAN SERT MESAJ!
Sezon başı şirketleşen ve bu sayede maddi sıkıntısı olmayan Samsunspor A.Ş’nin büyük ortağı Yüksel Yıldırım, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda sert ifadelere yer verdi.

Sezon başı şirketleşen ve bu sayede maddi sıkıntısı olmayan Samsunspor A.Ş’nin büyük ortağı Yüksel Yıldırım, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda sert ifadelere yer verdi. Şimdiden tatil sosyal medyalarında tatil fotoğrafları paylaşan futbolculara tepkisini gösterdi.

manset-1-horz.jpg

AK İLE KARA BELLİ OLACAK
Sezona şampiyonluk parolası ile başlayan ve bulunduğu ligin çok çok üstünde harcama yapılmasına rağmen play off'a kalınması kırmızı beyazlı camiayı ve Samsunspor A.Ş’nin büyük ortağı Yüksel Yıldırım’ın tepkisine neden oldu. Yıldırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım paylaşımında, “Play-off maçlarından sonra Ak ile Kara belli olacak!!! Sadece İnananlar ile yola devam… Ülkemizin bu ekonomik sıkıntısında Samsunspor için yaptığımı anlamayanlar ile yola devam etme lüksümüz yok!!! Son şanslarını iyi kullansınlar! Sonuçlara hepimiz katlanacağız!” ifadelerine yer verdi.

yyyyyyyyyy.png

SEZON SONU FATURA KESİLECEK
Uyanış sezonunu bu hale getirenlerden hesap sorulacak. Yılport Samunspor'u play off oynamaya mecbur bırakanlar kimler ise tek tek hesap sorulup yollar ayrılacak. İsmail Uyanık ve şirketin büyük ortağı Yüksel Yıldırım'ın Samsunspor'u dipten alıp bütün borçları ödedikten sonra Samsunlulara şampiyonluk sözü vermelerinden sonra iyi başlayan bir ligin sonunda peş peşe basitçe kaybedilen puanların hesabı sorumlulardan sorulacak. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.