PATOZ ARTIKLARI GÜBRE OLSUN

PATOZ ARTIKLARI GÜBRE OLSUN
Ferrero Tarım çalışanlarından Kubilay Cansız ve Cansu Şahin, 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu’nu makamında ziyaret etti.

Kubilay Cansız,” Sıfır Atık projesi kapsamında gübre maliyetlerinin azaltılması, çevreye verilen zararın önlenmesi ve gelecek nesillere örnek olunması adına, fındık hasatının olduğu bu dönemde, patoz artıklarının yakılmaması, bahçelerde kullanılmak üzere gübreye dönüştürülmesi için başkanımız Sayın Osman Topaloğlu’nu ziyaret ederek, bu konu ile ilgili görüşmemizi gerçekleştirdik. Kendisine konuya olan duyarlılığı için teşekkür ederiz” dedi.

a294b0b8-8b6a-4130-92be-f98886e2c1e0.jpg

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu,” Fındık hasatının olduğu bu dönemde bu proje ile hem çevreye verilen zarar azaltılacak, hem de patoz artığı yakılmayıp, gübreye dönüştürülerek çiftçinin gübre maliyeti azaltılacak. Bu yüzden ilçemizde üretilen yaklaşık 30 bin dekar alanda 4500 tona yakın fındık hasadı sonunda patoz artıklarının gübreye dönüştürülmesi konusunda çiftçilerimizin hassas davranmalarını önemle rica ediyorum. Hepinizin hasatı bol ve bereketli olsun” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.