PARMAK BEBEK 3 YAŞINDA

PARMAK BEBEK 3 YAŞINDA
Nazan-Zeki Baş çiftinin 760 gram doğan kızları Melisa üçüncü yaşını kutladı.

Medical Park Samsun Hastanesi Yenidoğan Yoğunbakım Ünitesinde 3,5 ay tedavi gören ve sağlıklı bir şekilde taburcu edilen Melissa üçüncü yaşını yakınları ile beraber kutladı. Medical Park Samsun Hastanesi Genel Müdür Yardımcısı Birsen Öztürk’te doğum günü kutlamasına katılarak Melisa’ya hediyesini verdi.

Melisa’nın annesi Nazan Baş “15 sene sonra tüp bebek yöntemi ile dünyaya gözlerini açan kızım Melisa 26 haftalık, 760 gram parmak bebek olarak dünyaya geldi.  Medical Park Samsun Hastanesi Yeni Doğan Bakım Ünitesinde tedavi altına alınan kızım iki gözündeki sinirler gelişmediği için iki gözünden lazer tedavisi oldu. 3,5 ay tedavi gören kızım 2kg 250 gram olarak hastaneden taburcu oldu. Bu süreçte bebeğimizden ilgi alakasını bizlerden de desteğini eksik etmeyen Uzm. Dr. Didem Yeşilırmak’a ve Medical Park Ailesine teşekkür ederim. Bugün kızımızın 3. Yaş gününü kutlamanın sevincini yaşıyoruz. Bizi kırmayıp davetimizi katılan Medical Park Samsun Hastanesi Genel Müdür Yardımcı Birsen Öztürk’e de teşekkürü bir borç bilirim.” dedi.

Bu güzel bebeklerin büyümesine şahitlik etmek bizleri mutlu ediyor diyen Medical Park Samsun Hastanesi Genel Müdür Yardımcısı Birsen Öztürk “Prematüre bebeklerin bakımlarının iyi yapılabilmesi için iyi bir ekip gerekir, hastanemiz deki yenidoğan ünitesi, bu tür bebeklerin tedavileri için son derece gelişmiş donanıma ve deneyimli uzmanlara sahip. Melisa’nın sağlıklı bir şekilde büyümesine şahitlik etmek bizleri mutlu ediyor.” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.