PARALELCİ TAKTİĞİ!

PARALELCİ TAKTİĞİ!
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın toplu açılış törenlerinde ve AK Parti mitinglerinde paralelciler tarafından dikkat çekici taktik uygulanmaya koyuldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun mitinglerine katılan paralelci kadınlar, konuşma başladığında toplu olarak alanı terkediyorlar.


TAKTİKLERİ ALANI TERKETMEK
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Batman'da düzenlenen toplu açılış törenine katılan paralelci kadınlar, Cumhurbaşkanı'nı izlemeye gelmiş normal vatandaş gibi alanda yerlerini aldılar. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan konuşmasına devam ederken, konuşmanın 10'ncu dakikasından sonra toplu olarak taktiklerini uygulayarak miting alanını terketmeye başladılar. Vatandaşın Cumhurbaşkanı'nı dinlemiyor imajı ve mesajını verdiler.


TAKTİKLERİ VE MESAJLARI AYNI
Samsun'da Cumartesi günü yapılan AK Parti Meydan mitinginde de aynı taktik uygulandı. AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, meydanda toplanan kalabalığa hitap ederken bir süre sonra meydanın belirli bölümünde yer alan kadınlar, toplu olarak miting alanını terk etmeye başladılar.   AK Partili yöneticiler şaşkınlık içerisinde olayı seyrederken, paralelci kadınlar uyguladıkları taktikle hem
dikkat çektiler, hem de haber olmayı başardılar. Mehmet Hazinedar


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum