PARALELCİ MÜDÜRE EMEKLİLİK!

PARALELCİ MÜDÜRE EMEKLİLİK!
Samsun Emniyet Müdürlüğünde emekli depremi yaşandı. Alaçam ve Terme İlçe Emniyet Müdürleri emekli edildi. Samsun Emniyet Müdürlüğünde 2 şube müdürü de emekliye ayrıldı.

ÇELİK EMEKLİ EDİLDİ

İstanbul'da görev yaptığı dönemde Odatv, Şike, Ergenekon ve Balyoz operasyonlarını yöneten ekibin başındaki isim olan, Samsun eski Emniyet Müdürü Hulusi Çelik ile İsmail Türkmenli de Fethullah Gülen Cemaatine yönelik tasfiye operasyonuyla emekli edildi.

ERGENEKONU O PLANLADI

Ergenekon'dan yargılanıp 15 ay hapis yatan eski emniyet amiri Adil Serdar Saçan kişisel web sayfasında anılarını paylaşmış, "1981 yılında Polis Akademisi'ndeyken  Atatürk'ün Nutku'nun bir bölümünü panoya asarken Hulusi Çelik bana 'Bırak beton Kemal'le uğraşmayı, boş işler bunlar' demişti" şeklinde açıklayıp, "2007'de Ergenekon Operasyonunu planlayan ve uygulayan ve beni kapsam içine alan İstanbul Terörden Sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısıydı. Şu anda Samsun Emniyet Müdürü'dür."şeklinde paylaşımda bulunmuştu.

 GÜLEN CEMAATİNDEN

17 Aralık operasyonunun ardından Fethullah Gülen cemaatinden olduğu için Kocaeli İl Emniyet Müdürü iken görevinden alınarak merkeze çekilen Hulusi Çelik nihayet emekli edildi. Kocaeli'ne atandığında bazı gazetelerin, başarılı çalışmalarından dolayı Kocaeli'ne atandığını yazması üzerine, Denge Gazetesi, atamanın ardından yaptığı yayında Samsun Emniyet Müdürü için “ Neyi Başardı” diye sorarak tepki koymuş, aynı soruyu kendisine soran muhabirlere, "Ne yaptığımızı soranlar, cezaevine baksınlar" cevabını vermişti. Mehmet Hazinedar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum