PARALEL TEMİZLİK

PARALEL TEMİZLİK
Paralel yapıya destek veren Samsun'daki firmalara yapılan operasyonlar sürüyor. Samsun merkezli GÜRMED Medikal firmasına bu kapsamda el konuldu. Firmaya kayyum atandı.

GÜRMED'E EL KONULDU
Samsun merkezli olan ve OMÜ'nün en önde gelen medikal ihale tedarikçisi olan GÜRMED Medikal firmasına 17-25 Aralık Paralel operasyonuna destek verdiği Gülen Cemaatine yakın olduğu iddiasıyla el konuldu. Firma sahibinin ise yurt dışına kaçtığı iddialar arasında.

KAYYUM ATANDI
Samsun'da tıbbi aletler ve medikal üzerine faliyet yürüten firmaya paralel yapı operasyonları kapsamında kayyum atandığı, Kaynak Holding'de kayyum olarak görev yapan Samsunlu işadamı İmran Okumuş'un kayyum olarak firmanın başına getirildiği bildirildi.

FİRMA SAHİBİ KAÇTI
Samsunlu işadamı İmran Okumuş, bir süre önce cemaate yakınlığı ile bilinen Kaynak Holding'e kayyum olarak atanmıştı. Şimdi de GÜRMED'e mahkeme kararıyla kayyum olarak atandı. Firma sahibi Mehmet Sungur'un ise yurt dışına kaçtığı öğrenildi.

OMÜ BİLİYOR MUYDU?
Yıllardır OMÜ'nün Medikal ihalelerinde boy gösteren GÜRMED Medikal'in 17-25 Aralık Paralel yapı operasyonuna destek verdiğininin yönetimce bilinip bilinmediği de merak konusu. Hükümet paralel yapıyla mücadele ederken bu firmaya ihale verilmesi hayretle karşılandı. Haber Merkezi

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum