Parada anlaşamadığı çekici sürücüsünü 6 yerinden bıçakladı

Parada anlaşamadığı çekici sürücüsünü 6 yerinden bıçakladı
Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde kaza yapan alkollü sürücü aracını çeken çekici sahibi ile para konusunda anlaşamayınca bıçakladı.

6 yerinden bıçaklanan çekici sahibi Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak ameliyata alındı. 

Olay saat 04.30 sularında Kışla Sanayi Sitesi'nde meydana geldi. Ereğli Alaplı karayolu Plajlar mevkisinde kaza yapan 67 LS 414 plakalı otomobil sürücüsü Akın Sofu (21) aracının çekilmesi için çekici talep etti. Kaza yerine giden çekici sahibi Bagi Baykurt (42) kazalı aracı çekiciye alarak sanayi sitesine geldi. Burada çekici parasından çıkan kavga sonrasında bıçak çeken Akın Sofu, Bagi Baykurt'u altı yerinden bıçakladı. Bagi Baykurt kamyon garajına kaçarken, Baykurt'u bıçaklayan Akın Sofu ise sanayi sitesi içinden kaçmaya çalıştı. Kamyon garajındaki görevlilerin haber vermesi ile olay yerine gelen polis, kısa sürede Akın Sofu'yu yakalayarak Gülüç polis merkezine götürdü. 

İkisi karın bölgesi olmak üzere toplam 6 bıçak darbesi alan Bagi Baykurt, 112 ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu ağır olan yaralı, cerrahi serviste yapılan müdahalenin ardından ameliyata alındı. 

PARADA ANLAŞAMAMIŞLAR

Bagi Baykurt'un kaçarak sığındığı kamyon garajında bulunan Adem Akyüz, kaza yapan aracın sürücüsü ile Baykart'un para konusunda tartıştıklarını ve bıçaklandığını bildiklerini söyledi. Akyüz konuşmasında, "Son halini gördüm. Bağıra bağıra garaja geldi. Bıçaklandığını söyledi. Görevli arkadaşlara bilgi verdik. Olay bir aracın kaza yapması. Kazalı aracı garaja getirmiş. Herhalde ücret yüzünden tartışmış. Gelirken küfür falan da etmiş. En son takışmışlar orada. Bıçaklamış." dedi. 

Polis tarafından yakalanan ve doktor raporu için Ereğli Devlet Hastanesi'ne götürülen Akın Sofu'nun alkollü olduğu öğrenildi.  CİHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.