Para Yüzünden Kan Aktı

Para Yüzünden Kan Aktı
SAMSUN'da 64 yaşındaki Kemal İ., birlikte alkol aldığı ve aralarında alacak verecek meselesi olan 65 yaşındaki İbrahim Kurnaz'ı minibüsün içinde tabancayla vurarak öldürdüğü iddiasıyla polis tarafından yakalandı.

Olay bu gece Samsun'un İlkadım İlçesi Rasathane Mahallesi Ağabali Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre bir hastanenin kantin işletmeciliğini yapan İbrahim Kurnaz, 55 SY 668 plakalı minibüsüyle arkadaşı olan ve aralarında alacak verecek meselesi bulunan Kemal İ. ile bir süre gezdikten sonra yol kenarına park etti. İki arkadaş arasında alacak verecek meselesinden minibüsün içinde tartışma başladı. Tartışmanın uzayıp kavgaya dönüşmesi sonrası Kemal İ. üzerindeki tabancayla iki el ateş ettiği İbrahim Kurnaz'ı öldürdükten sonra yaya olarak kaçtı. 

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis alkollü olan katil zanlısını kısa sürede yakalayıp gözaltına aldı. Bu sırada olayı öğrenip minibüsün yanına gelen yakınları sinir krizi geçirdi. Polisin minibüsün içinde yaptığı aramada iki adet boş kovan bulundu. Cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından İbrahim Kurnaz'ın cesedi otopsi yapılmak üzere Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Soruşturma sürüyor. (DHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.