Para MUSLUĞU AÇILACAK!

Para MUSLUĞU AÇILACAK!
1 Kasım seçimlerinden önce toplumun tüm kesimlerine müjdeler veren AK Parti, bu vaatleri hayata geçirmek için düğmeye bastı.

Emeklilerden polislere, kadınlardan çiftçilere, esnafa kadar milyonlar için önemli düzenlemeler için kolları sıvayan AK Parti, gençler için de para musluğunu açacak. 

İŞ KURANA VERGİ MUAFİYETİ
AK Parti, 1 Kasım seçimlerinde gençlere verdiği vaatler için düğmeye bastı.  İş kuranlara 150 bin liraya varan destek ve vergi muafiyeti sağlanacak. Üniversite öğrencileri ve askerlere verilen para artacak. 

GİRİŞİMCİYE DESTEK
Girişimci gençler için 150 bin liraya varan desteğin ve vergi muafiyetinin önü açılacak. Üniversite öğrencilerinin bursu, er ve erbaşların harçlığı artırılacak. İlk kez işe girenlerin maaşını 1 yıl devlet ödeyecek.

 
50 BİN LİRA KARŞILIKSIZ KREDİ
Kendi işini kurmak isteyen gençlere proje karşılığı 50 bin liraya kadar karşılıksız nakdi destek verilecek. Kendi işini kurmak veya geliştirmek isteyen gençlere 100 bin liraya kadar faizsiz kredi verilecek. 

İŞ BULAN GENCE MAAŞ 
İlk kez iş bulan her gencin maaşının 1 yıl boyunca devlet tarafından karşılanması sağlanacak. Bu dönemde gençlerin iş başında eğitimi de temin edilerek beceri kazanmaları sağlanacak, işverenin de personel maliyeti düşürülecek. Mehmet Hazinedar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum