PANTER MİSİN MÜBAREK?

PANTER MİSİN MÜBAREK?
Yılport Samsunspor'un genç file bekçisi Nurullah Aslan, bu sezon gösterdiği performansla ilk devrede adeta kalesinde devleşti.

2019-2020 sezonunda TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta Yılport Samsunspor'un kalesini koruyan Nurullah Aslan, ilk maçta aldığı formayı bir daha bırakmadı. Kaleyi devralan genç file bekçisi, sahadaki soğukkanlı duruşu ve yeteneğiyle adeta kalesini gole kapattı. Performansının üzerine koyarak devam eden genç ve yetenekli file bekçisi Nurullah Aslan, çıktığı her mücadelede kalesinde güven veriyor.

nurullah-1.jpg

YETENEKLİ VE ÇALIŞKAN
Yılport Samsunspor'a imza attığı gün, "Küçüklüğümden beri Samsunspor hayalimdi. Hep deplasman maçlarına gidiyordum. Şimdi de armasını terleteceğim için onurluyum. Babamın ve memleketimin takımı olduğu için burayı seçtim” şeklinde konuşan Aslan, kalesinde adeta panter oldu. Kırmızı-beyazlıların lig maçlarının tamamında kalesini koruyan ve takımın yalnızca 17 maçta 7 gol görmesinde büyük pay sahibi olan Nurullah Aslan, zaman zaman yaptığı kurtarışlarla takımını sırtlamayı sürdürüyor.

manset-1-008.JPG

97 doğumlu genç kaleci, uzun boyunun verdiği avantajı çok iyi kullanmasının yanı sıra antrenmanlarda da tüm gücüyle çalışarak doğal yeteneğini azimle birleştirip uzun yıllar Samsunspor kalesini koruyacağının sinyallerini veriyor.

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.