Pandemi de Onkolojik Cerrahi

Pandemi de Onkolojik Cerrahi
Büyük Anadolu Hastaneleri Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Volkan Kınaş, sağlığınızla ilgili konuları sakın ertelemeyin pandemi döneminde alınan tüm önlemlerle birlikte onkolojik cerrahi yapılabildiğini söyledi.

Büyük Anadolu Hastaneleri Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Volkan Kınaş, Covid 19 Onkolojik cerrahi için risk oluşturur mu? sorusuna yanıt vererek insanların güven içinde sağlıkları ile ilgili tüm işlemleri yaptırabileceklerini söyledi.
Büyük Anadolu Hastaneleri'nde kanser cerrahisi tedavisinin tüm önlemlerin alınarak yapıldığına dikkat çeken Op. Dr. Volkan Kınaş, "Biz bu süreçte Covid 19 a dair tüm önlemleri detaylı bir şekilde alıyoruz. Hastalarımızın ve refakatçılarının testleri yapıldıktan sonra hastaneye almaktayız. Bu anlamda hem kendinizi, hem diğer hastalarımızı, hem de sağlık personelimizi korumuş oluyoruz.
Bu doğrultuda karşılıklı anlayış çerçevesi içinde yaptığımız işbirliği neticesinde bu güne kadar ameliyat yaptığımız hiçbir hastamızda, cerrahi süreci sonrası covid 19'a rastlamadık.
Tabi ki taburcu olduktan sonra ilerleyen zamanlarda koronavirüse yakalanma durumunuz sizin için ne kadar varsa bizim için de o kadar var. Bunun için mutlaka her zaman dediğimiz gibi, Temizlik, Maske ve Mesafe Kurallarına uymamız gerekmektedir.
Ameliyat süreci konusunda hastanemiz çok ciddi önlemler almaktadır. Covid 19 sürecini şu ana kadar sıkıntısız bir şekilde yönetiliyor. Hastalarımızın içi rahat olsun güvenle tüm sağlık sorunları ile ilgili işlemleri yaptırabilirler." diyerek sözlerine son verdi.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.