Özür diliyorum....

 Geçtiğimiz günlerde iki “medya teröristi” gazetede , İsveç"te yaşayan  bir PKK itirafçısı Abdülkadir  Aycan  "ın  Diyarbakır"da JİTEM Bölge Komutanlığı yapan Alb.Abdülkerim Kırca"yı hedef alan iftiralarını haber yaptı.

“Devlet Övünç Madalyalı” Kahraman Gazi ,yazılanları  onuruna yediremediği için intihar etti.!.

 Peki, kimdi bu itirafçı  ?

12 Eylül öncesinde “6 Ülkücüyü” öldürdüğünü söylüyor. İtiraf ediyor.Kahpenin düzeni! İtiraf edince iş bitiyor. “Pişman oldum” deyince eve dönüş başlıyor.

 Kahpelik kanında var ya  ! O öyle de yapmamış.

“Nücü Ressam Paşa"nın” ensesinden tutup getirdiği Turgut Özal"ın “Üç/beş çapulcu “diye hafife aldığı ve 30 yıldır Devletin/milletin başına bela olan PKK terör örgütüne katılıyor.

1982 yılında KKTC "de askere alınıyor .Tam o sıralarda  Güneydoğu"da operasyonlar yapılıyor.İlginçtir yakalanan teröristlerden kendisi aleyhine ifade verdiğini öğrenince –ki orası meçhul- silahı ile birlikte G. Kıbrıs  Rum kesimine “sığınmacı” olarak geçiyor.

Küçük  bir ayrıntı. Bu zat İmralıdaki Bölücübaşı" nın baba tarafından yeğeni.

 

Soru.Bu katilin “İtirafı ve pişmanlığı “kimin yararına dersiniz ? Devlet ve millet için diyemeyiz. Bence  bugün ortaya çıkması çok önceden kurgulandığı anlaşılıyor. PKK"dan ayrılmanın,Avrupa"da yaşamanın bir bedeli olmalı.

 Anlayacağınız Fadime Şahin ile Ali Kalkancı" nın “bölücülük” versiyonu !  Yoksa, onca yıl sonra ortaya çıkmasının başka  izahı olamaz!

 

Nasılsa  ortam müsait. Tetikçi kalemler teyakkuzda ...”Ergenekon” dersen sıcağı sıcağına .. Dalga sürecini boşlamamak gerek.. Hazır gömülü silahlar/bombalar bulunmuşken   at izi, it izine karışması şık olur.

Güneydoğu"da PKK ve geçmişte ASALA ile ne kadar mücadele etmiş “efsaneleşmiş” , “Gaziler” varsa her biri hedef gösterilmelidir.Son aylarda yapılanlar bunun karinesidir.

 

 Bu bağlamda seçilen Albay , öyle  sıradan bir subay değil.Yıllarca terörle mücadele etmiş ,önce  ASALA ,yani Ermeni terörü ile .Bitirilince PKK ile devam etmiş. Üstün başarılar göstermiş.Bir çatışmada yaralanmış , tekerlekli sandalyede yaşamaya mahkum olmuş , hiç pişmanlık duymamış, 2004 yılında AKP Hükümetinin  tüm üyelerinin altına imza koyduğu bir teklifle “Devlet Övünç Madalya”sı  verilmiş.

 Bu madalya,başka milletlere /devletlere hizmet koşulu ile verilenlere “ beratlara ,nişanlara” benzemiyor.Bir yanı yarım kalarak kazanılmış..

Şimdiii!. Soros fonları ile beslenen“Ermenici” lere  sormak lazım : Alb..Abdülkerim Kırca"ya yapılan yargısız infazdan dolayı “ Özür dilemeyi düşünüyor musunuz? 

Demokrasiden ,insan haklarından dem vuranlar ,suskunluğunuzu “özür dileyerek bozmayı düşünüyor musunuz?

Hak/Hukuk değip, Hukuk devleti olduğumuzu her fırsatta dillendiren Şanlı Basınımızın temsilcileri, içinizdeki tetikçilerin kınanması ve intiharına  sebebiyet verdikleri Kırca ailesinden “özür dilemeyi düşünüyor musunuz?

 

Naşı başında “Övünç madalyası” verilmesine imza atan Zevatları göremedik,-özellikle Milli Savunma Bakanı ne hikmetse yoktular- törende bulunamadıklarından- kendisinden ,ailesinden  bir kuru sözcük de olsa “özür dilemeyi düşünüyor musunuz?

 

Almanya"daki Deniz Feneri Davasında “operasyoncu medyada” adı geçti diye , “yalan habere” savaş açan Sayın Başbakan"ın aynı tavrı bu iki Gazete patronuna da gösterebilecek mi dersiniz?

Alb.Abdülkerim Kırca"nın başına gelenler ne ilk ne son. Zaman içersinde bu tür kahpelikler /gammazlıklar , ihanetler ,kirli ilişkiler,döneklikler ,iftira kampanyaları 12 Eylül öncesi /sonrası çok görüldü ,çok yaşandı.

Dün ,”Türkiye sevdalısı” kamu görevlilerini sindirmek için sahte isimlerle , sahte bilgi ve belgelerle şikayet edenler ,”Ölsün” diye kurtarılmış bölgelere sürgün edenler yok muydu?

O gün de sahipsizdiler... bugün de sahipsizler..

 

1918 "de İzmir"e çıkan işgalcilere Konak meydanında “İlk kurşunu” sıkan Hasan Tahsin gibi kaç babayiğit  “kalemşor !” çıkar bugün.

“İtirafçılık” patentli gammazlıklar,hainlikler revaçta ,“TSK dan “rövanş ”almak modası başlatıldı, ne hazindir ki “yüzleşmek” adına gerçek “kahramanlar” suçlanıyor.

 

Korkum o ki, dün Hasan Tahsin gibi bir vatan evlatları vardı.Bugün ,Albay Abdülkerim Kırca gibileri,ya yarın ?

Hepimiz “Devlet Övünç madalyası “ sahibi şehitten ,   özür dilemeliyiz.

Ben kendi payıma  Şehidimden“Özür diliyorum!..”  

 

 

 

 

 

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Hasan Anayol Arşivi
SON YAZILAR