ÖZRÜ KABAHATİNDEN BÜYÜK

ÖZRÜ KABAHATİNDEN BÜYÜK
Geçtiğimiz hafta gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Adnan Bahadır’ın köşesinden gündeme getirdiği Ağız Sağlığı ve Diş Hastanesinde yaşanan iç çamaşırı yıkatma olayı ile ilgili İl Sağlık Müdürlüğü’nden cevap geldi.

Gelen cevapta olayın yaptığımız haberi doğrular nitelikte olduğu ve Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesinde yıkatılan çamaşırların İlkadım İlçe Sağlık Müdürlüğü’nde çalışan madde bağımlısı psikolojik sorunlu bir personelin olduğu belirtildi. Verilen cevap adeta ‘özrü kabahatinden büyük’ yorumlarına neden oldu.

samsun-agiz-ve-dis-sagligi-hastanesinde-6-ayda-210-bin-hasta-tedavi-edildi-001.jpg

NEDEN ÖZEL ÇAMAŞIRHANE DEĞİL DE KAMU HASTANESİ
İl Sağlık Müdürlüğü tarafından gazetemize verilen cevapta iç çamaşırlarının İlkadım İlçe Sağlık Müdürlüğü’nde çalışan madde bağımlısı bir hastaya ait olduğu ve sadece iki kez yıkandığı belirtilmekte. Halkın ağız ve diş hastalıklarının tedavi edildiği bir hastanenin çamaşırhanesinde bu çamaşırların yıkanmasının ne kadar doğru olduğunu kamuoyunun takdirine sunarız. Madem madde bağımlısı psikolojik rahatsızlığı olan bir personele yardım etmek istenmekteydi, neden dışarda 5-10 TL’ye özel bir yere verip de yıkanmadı? Maksadını aşan bir şekilde oradan oraya gönderilmek suretiyle çamaşırlar gezdirildi. Halk sağlığını tehlikeye atacak şekilde diş hastanesinde yıkatılması sonucu kamuoyunun kafasını karıştıracak sorular akıllara gelmekte.

111-009.jpg2222-004.jpg33333-003.jpg

ÇAMAŞIRHANE PERSONELİNİN SUÇU NE?
İlkadım İlçe Sağlık Müdürlüğü’nde çalışan ve madde bağımlısı olduğu söylenen personelin iç çamaşırlarının Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesinin çamaşırhanesinde yıkatılmasını kabul etmediğinden yeri değiştirilen bayan görevlinin suçu ne? Görevli olduğu süre zarfında kimseyle en ufak problem yaşamamış olan bu personele reva görülen davranış biçimi o görevlinin psikolojisini bozup bozmadığını da araştırıp gereği yapılmalı.

tutunle-mucadelede-saglanan-basari-ile-bagimliliktan-uzak_97c02-002.jpg6_92-002.jpgqqqqqqqq-001.png

Adnan Bahadır'ın konu ile ilgili 'çamaşırların sahibi bulundu' isimli köşe yazısına ulaşmak için tıklayınız.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum