ÖZLEDİĞİMİZ SAMSUNSPOR

TFF 1.liginin 19. Haftasında Samsunspor muhteşem taraftarını arkasına alarak aylar sonra patlama yaparak kendi sahasında şampiyonluk adaylarından YeniMalatyasporu 3-0 gibi bir sonuçla farklı yenerek işte bu Samsunspor dedirttirdi. İlk yarıda sadece 6 gol atmış olan Samsunspor bir maçta 3 gol atarak rekor kırmış oldu. Oyuna çok iyi başlayan  kırmızı şimşekler, sağlı sollu ataklarla yapmış olduğu gollük hücumlar sonrası 36. Dakikada kazanılan penaltıyı yeni transfer Kevın gole çevirerek Samsunsporu 1-0 öne geçirdi. Bitmez tükenmez Samsunspor ataklarını durdurmakta güçlük çeken YeniMalatya defansı zor anlar yaşadı ve müsabakanın ilk yarısını kırmızı şimşekler 1-0 üstün kapatarak soyunma odasının yolunu tuttu.


İkinci yarıya aylardır Samsun19 Mayıs stadına gelmeyen o muhteşem taraftarı arkasına alarak başlayan kırmızı şimşekler  üstün bir performans sergileyerek kontrollü, ayağa pas yaparak hücumlarını sürdürdü ve rakip takıma korkulu anlar yaşattı.  Oyunun bu dakikaları içerisinde sahanın yıldızı Kevın, 54. Dakikada tekrar sahneye çıkarak ikinci golü YeniMalatyaspor filelerine göndererek adeta yıldızlaşmış oldu. Samsunspor teknik direktörü Osman Özköylü oyuna müdahele ederek Vedatın yerine Halil İbrahimi dakika 63 de oyuna dahil etti. Bu değişiklik Samsunsporun süratini daha da artırdı ve rakip üzerinde baskı kurmasına sebep oldu. Dakikalar ilerledikçe baskısını daha da arttıran Kırmızı Şimşekler 69. Dakikada oyunun kahramanı Kevın’ ı kenara alırken Murat Gürbüz Erol’u oyuna dahil eden Özköylü takıma daha da güç vermiş oldu. Bunun sonucunda eski günlerini aratmayan  Kone dakika 84 te sahneye çıktı ve takımını 3-0 öne geçirdi.


 Gölü attıktan sonra yorulduğunu hisseden Kone’yi oyundan alan Özköylü. Tribünlere heyecan veren Lumu’yu oyuna davet etti. Bu dakikadan sonra Samsuspor oyunda daha da çok baskı kurdu ve rakibini sahadan sildi. Kısacası yeni transferler takıma yeni yeni ısınırken katkı vermeye başladılar. Bundan şunu çıkarmak istiyorum bu maçtan sonra bu takımın bileğini hiçbir takımın kolay kolay bükemeyeceği belli oldu. Samsunspor’a düşecek gözüyle bakan ve zirveye oynayan takımları böylece korku sarmış oldu. 


Bu hafta milli maç dolayısıyla verilecek aranın takıma ilaç gibi geleceğini 12 Şubat Pazar günü saat 13 de Sivas deplasmanına çıkacak Samsunspor, iyi bir hazırlık dönemine girerek, iyi çalışmalar yaparak bu maça hazırlanacaklar. HERŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR