ÖZKÖYLÜ TARAFTARLARLA BİR ARADA

ÖZKÖYLÜ TARAFTARLARLA BİR ARADA
Samsunspor'un yeni Teknik direktörü Osman Özköylü bu akşam Samsunspor Taraftarlar Gurpları Başkanları ve Üyeleri ile bir araya geldi

TEKNİK HEYETİN MENEMEN KEYFİ
Kırmızı beyazlıların çiçeği burnunda yeni Teknik direktörü Osman Özköylü bu akşam Çakallı Menemencisinde Şirinler Taraftarlar Derneğinin düzenlemiş olduğu akşam yemeğinde bir araya geldi. Güzel bir sohbet eşliğinde gerçekleşen akşam yemeğine Atakum Arena, Forza Şimşekler ve 55 Gençlik grupları katıldı. Çakallı Menemencisinde gerçekleşen akşam yemeği sonrası taraftarlar ile birlikte kısa bir açıklama yapan Samsunspor Teknik direktörü Osman Özköylü şunları söyledi;


İSTEYEREK VE SEVEREK GELDİM
"Ben buraya gerçekten çok isteyerek ve severek geldim. İnanın parasal olarak hiç bir şey konuşmadım. Sivasspor'dan aldığım paranın yarısına çalışıyorum burada. Ancak geldiğim şu 4-5 günlük süreç içersinde buradaki huzur beni çok mutlu etti. Tabiki buraya geldikten sorna beklentiler arttı. İnşallah devre arasında yeniden takviyelerle daha iyi olacağız. Ancak biz Yönetim ile yaptığımız görüşmeler neticesinde ligde kalmak ve önümüzdeki seneye bu takımı hazırlamak. Ancak bu 10 maçlık süreç çok önemli. Baktıkki 10 maç sonunda yukarıları kovalıyacak puanı alırsak yapacağımız takviyelerle elbette daha iyi yerleri isteyeceğiz." 

TARAFTAR DESTEĞİ ŞART 
Kadroda bir çok yetenekli genç oyuncuya sahip olduklarını belirten başarılı çalıştırıcı Osman Özköylü,"Evet yetenekli oyunculara sahibiz. Ancak lig çok uzun bir maraton bu gençler hem saha içersinde hemde saha dışında mücadele edecekler. Sizlerdende tek beklentimiz. Desteğinizi esirgemeyin. Siz bize güç verin o gençlerin ayakları titremesin sizlerden güç alsınlar rahat oynasınlar. Ben her zaman söylüyorum. Samsunspor taraftarlarının desteğini arkasına alarak o rüzgarla rakibi karşısında istediğini sahada alabiliyor. Taraftarın desteğine gerçekten çok ihtiyacımız var. Biz iyi yerleri istiyoruz. İnşallah hak ettiği yerlerede bu takımı getireceğiz. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın." diye konuştu.


HOCAMIZIN ARKASINDAYIZ 
Şirinler Grubu Dernek Başkanı Mehmet Soykan ise yemek sonrası yaptığı açıklamada,"Yönetimimizin almış olduğu kararların arkasındayız. Samsunspor Taraftarını en iyi şekilde anlayan genç hırslı ve istekli bir Teknik adam olarak bildiğimiz Osman hocamızında her daim destekçisi olacağız. Her zaman olduğu gibi takımımıza vereceğim sonsuz destekle bu Şehrin çocukları ile güzel günler göreceğimize inanıyorum. Ben Şirinler grubu adına hocamıza ve yardımcılarına başarılar diliyorum" dedi. Çakallı'da gerçekleşen akşam yemeği sonrası ise taraftarlar ve Osman Özköylü hatıra fotoğrafı çekindiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.