ÖZEL SPORCULAR FUTBOL BÖLGE ŞAMPİYONASI DEVAM EDİYOR

ÖZEL SPORCULAR FUTBOL BÖLGE ŞAMPİYONASI DEVAM EDİYOR
Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu 2015 yılı faaliyet programında yer alan Bölgeler Arası Futbol Şampiyonası' nın 2.etabında doğu gurubu müsabakaları devam ediyor.

FUTBOL ŞAMPİYONASI İLGİ ÇEKİYOR
19 Mayıs İlçesi' nde gerçekleştirilen Özel Sporcular Türkiye Futbol Şampiyonası büyük ilgi çekiyor. 81 il genelinden yaklaşık 11 Spor kulübü katılımı ile gerçekleşen Şampiyona' nın 1. etabında yapılan müsabakalar sonuncunda batı gurubunda rakiplerini eleyen Dalaman Ortaca Spor Kulübü birinci olurken, İzmir Efe Spor Kulübü ikinciliği etti. Bu sonuçlar doğrultusunda her iki kulüp doğu gurubunun birincisi ve ikincisi ile playoff maçları yaparak bir üst lige katılım sağlayacaklar.

"SPORCULARIMIZ AVRUPA VE DÜNYA ARENALARINDA YARIŞMAKTADIR"
Federasyon Başkanı Birol Aydın futbol bölge Şampiyonalarının çok güzel bir ortamda gerçekleştiğini ve Samsun halkının da Özel Sporculara olan ilgisine değinirken, ülke genelinde bulunan bütün özel çocuk ailelerine çağrıda bulundu. Özel çocukların sporla tanışması gerektiğinin altını çizen Birol Aydın;"Şu anda, Türkiye' nin her ilinden bize ulaşabilirsiniz." dedi. Faaliyetlerinin devam edeceğini dile getiren Türkiye Özel Sporcular Federasyonu Başkanı Birol Aydın;"Samsun' da futbol müsabakalarımız var. İstanbul ve Ankara' da da milli takımlarımız kamp çalışmaları yapmakta. Faaliyetlerimizde başarı gösteren sporcularımız Avrupa ve Dünya arenalarında yarışmaktadır." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.