ÖZEL SPORCULAR ATLETİZM İL BİRİNCLİĞİ YAPILDI

ÖZEL SPORCULAR ATLETİZM İL BİRİNCLİĞİ YAPILDI
Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından okul sporları özel sporcular atletizm il birinciliği müsabakaları düzenlendi.

ÖDÜLLER DAĞITILDI
2015-2016 eğitim öğretim yılı okul sporları Özel Sporcular  Atletizm İl Birinciliği Müsabakaları Çarşamba Şehir Stadyumunda gerçekleştirildi. Yıldızlar ve Gençler(A) kategorisinde düzenlenen özel sporcular atletizm il birinciliği müsabakalarına 4 takımdan toplam 30 sporcu katılım sağladı. Yıldızlar kategorisinde dereceye giren sporcular, 3-7 Nisan 2016 tarihlerinde Kırıkkale’de yapılacak olan Türkiye Şampiyonasında ilimizi temsil edeceklerdir. Gençler kategorisinde ise dereceye giren sporcularımız 11-14 Nisan 2016 tarihlerinde Karaman’da yapılacak olan Türkiye Şampiyonasında Samsun'u temsil edeceklerdir.
Müsabakalar sonunda dereceye giren sporculara madalyalarını; Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Özel Sporcular ve Engelliler Spor Merkezi Şube Müdürü Şeyda Sağlam Gündüz,  Okul Sporları Şube Müdürü Ebru Coşkun Bayraktar ve Çarşamba Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü İlkay Aydın takdim etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.