Özden’e nazar boncuğu

Özden’e nazar boncuğu
Seçim çalışmalarına Çarşamba ve Ayvacık İlçelerinde devam eden AK parti Samsun Milletvekili adayı Kamuran Özden’e ziyaret ettiği kuyumcu Osman Bekar, ‘Size nazar değmesin’ diyerek nazar boncuğu taktı.

Esnafları ziyaret ederken bir terzide gömlek ütüleyen özden Özden, çay ocağında vatandaşlarla sohbet etti. Özden, ‘Tarımda yetiştirdiğimiz ürünleri sanayi ile buluşturmayı hedefliyoruz. Bunu için çalışıyor ve projeler üretiyoruz’ dedi.

Ak parti Milletvekili adayı Kamuran Özden, seçim çalışmaları kapsamında ilk olarak Çarşamba İlçesine gitti. Ardından da  esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. Ziyaret sırasında kuyumculuk yapan Osman Bekar’ın iş yerine giren Özden, ilgiyle karşılandı.  Kamuran Özden’in çalışmalarını yakından takip ettiğini ve çok çalıştığını dile getiren Bekar, ‘Allah sizi tüm kötü gözlerden korusun. Size nazar değmesin’ diyerek ceketine nazar boncuğu taktı. Esnaf ziyaretlerine devam eden milletvekili adayı Kamuran Özden, girdiği bir terzide iş yeri sahibinin gömlek ütülediğini görünce ‘Ben çok iyi ütü yaparım’ diyerek gömlek ütüledi. Çay ocağında vatandaşlarla çay içip sohbet eden Kamuran Özden, ‘Samsun’un 2 tarafında tarıma son derece uygun verimli Çarşamba ve Bafra  ovaları var. Ve buralarda çeşitli ürünler yetiştiriliyor. Bizim hedefimiz bu ürünleri sanayi ile buluşturmak. Bu bölgelerde açılacak fabrikalarla bir çok insanımıza iş imkanı sağlamış olacağız. Çiftçimizin yetiştirdiği üründe daha değerli olacak. . Bunun için çalışıyoruz ve çeşitli projeler üretiyoruz.’ diye konuştu.

Milletvekili adayı Kamuran Özden daha sonra Ayvacık ilçesine giderek 5 mahallede vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.