Özden, yaşlıları unutmadı

Özden, yaşlıları unutmadı
Samsun Ak parti milletvekili adayı Kamuran Özden, Büyükşehir belediyesine ait huzurevine gitti.

Burada kalan Samsunspor'un efsane kalecisi Tekin Üstündağ ve Şişko Nuri lakaplı Hababam sınıfının unutulmaz karekteri Sıtkı Sezgin ile sohbet etti. 
Ak parti milletvekili adayı Kamuran Özden, Büyükşehir belediyesine ait huzurevine gitti. Burada kalan yaşlılarla bir araya gelen Özden, 'bende sizin bir evladınızım' diyerek ellerini öpüp kırmızı Gül ve çikolata verdi. Milletvekili adayı Özden huzur evi yetkililerinden bilgi alarak, ‘Çok önemli ve kutsal bir iş yapıyorsunuz. Allah sizden razı olsun’ dedi. Huzurevin çok modern olduğunu dile getiren Kamuran Özden, Samsunspor'un 1968-1978 yılları arasında kalesini koruyan efsane kalecisi Tekin Üstündağ’ı da odasında ziyaret ederek eski günlerden konuştu. Üstündağ, Samsunspor'un kendisinin gözbebeği olduğu söyleyerek, 'Bu takıma süper lig yakışır. İnşallah oda olacak' dedi. Odası'nın duvarlarına astığı kendi kendisinin haber olduğu gazeteleri ve  fotoğrafları Özden’e gösteren Tekin Üstündağ, taraftardan Samsunspor'a sahip çıkmalarını ve tribünleri doldurmalarını istedi.
Hababam sınıfı’nın unutulmaz karakteri Şişko Nuri lakaplı Sıtkı Sezgin ile de görüşen Miiletvekili adayı Kamuran Özden, ‘Büyüklerimiz bizim her şeyimiz. Onları unutmak demek geçmişimizi unutmak demek. Allah onlara uzun ve sağlıklı Ömür versin. Kaleci Tekin, Şişko Nuri bu insanlar bir döneme damga vurmuş kişiler. Unutulmaları mümkün mü’ diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.