Özden: ‘Proje üreten yok, laf çok’

Özden: ‘Proje üreten yok, laf çok’
Seçim çalışmalarına aralıksız devam eden Samsun AK parti Milletvekili adayı Kamuran Özden, muhalefet partilerini eleştirdi.

Muhalefet partilerinin sadece laf ürettiklerini belirterek, ‘Biri de çıkıp AK Parti şu kadar hastane, şu kadar yol, şu kadar okul yaptı. Biz AK Partiden daha fazla yapacağız diyemiyor. Sadece laf üretiyorlar. Ülke için bir tane proje ürettikleri yok’ dedi.

İlkadım ilçesinde seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Milletvekili adayı Kamuran Özden,  modern pazarda halkla ve Pazar esnafıyla bir araya geldi. Mevcut muhalefet partilerinin kendilerine muhalefet yapmadıklarını sadece yapılan her şeye karşı çıktıklarını söylen Özden, ‘Muhalefet partilerinin söylemlerine dikkat edin. Sadece halk için yapılan her şeye karşı çıkıyorlar. Hiç biri çıkıp da AK Parti şu kadar hastane, şu kadar yol, şu kadar okul yaptı. Biz iktidar olursak onlardan daha fazla yapacağız diyen yok. Sadece laf üretiyorlar. Ülke için bir tane proje üreten yok.  Şimdi de evlere noter onaylı mektuplar gönderiyorlar.  Biri sizden sadece 4 yıl istiyor. Şuna emin olun hazinedeki parayı bitirecek ve  6 ay sonra IMF’nin kapısına gidecek. Diğeri  ise ülkeyi yönetmeye talip bile değil. Süre bile istemiyor’ diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.