Özden Çocukları Unutmadı

Özden Çocukları Unutmadı
Samsun AK Parti Milletvekili adayı Kamuran Özden, sabah İlkadım ilçesinde ki esnaflarla kahvaltı yaptıktan sonra çalışmalara ara verip milletvekili adayı ...

Çiğdem Karaaslan ile birlikte Süleyman Yançatarol Çocuk Yuvasında kalan çocukların yanına gitti. Özden ve Karaaslan çocuklarla tek tek ilgilenip hediye dağıttı.

ÖZDEN ÇOCUKLARLA TEK TEK İLGİLENDİ

Seçim çalışmalarına İlkadım İlçesinde devam eden AK Parti Milletvekili adayı Kamuran Özden, sabah esnaflarla bir çay ocağında kahvaltı yaptı. Kahvaltıdan sonra bir konuşma yapan Özden, 7 Haziran seçimlerinin önemini anlatarak “Bir tek derdimiz var bizim. Arkamızdan gelecek nesillere sahip çıkmak. Biz geleceğimizin, çocuklarımızın seçimini yapıyoruz. Yaptığımız her yatırım kentimizdeki istihdamı arttırmak içindir. Türkiye’deki cerrahi aletlerin büyük bir kısmı samsunda üretiliyor. Şimdi bunun organize sanayi sitesini yapacağız.  5 bin gencimiz burada istihdam edeceğiz” dedi. Esnafın ve tüm Müslüman aleminin Regaip kandilini kutladığını da dile getiren Özden, seçim çalışmalarına ara vererek milletvekili adayı Çiğdem Karaaslan ile birlikte 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Süleyman Yançatarol Çocuk Yuvasına gitti. Burada çocuklarla tek tek ilgilenen Özden ve Karaaslan, hediye dağıtıp vakit geçirdi. Çocukları bayramını kutlayan Özden ve Karaaslan daha sonra hatıra fotoğrafı çektirip, kucaklarına aldıkları bebekleri de koklayıp öptü. 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.