Özden Çocukları Kırmadı

Özden Çocukları Kırmadı
Samsun AK Parti Milletvekili adayı Kamuran Özden seçim çalışmaları için gittiği Tekkeköy İlçesinde esnaf ziyareti yaparken, yağmur nedeniyle ertelenen...

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları yapan ilkokul öğrencileri etrafını çevirerek gösterilerini izlemelerini istedi. Çocukların isteğini kırmayan Özden, seçim çalışmalarına ara verip okul bahçesindeki kutlamalara katıldı. Ardından da esnaf ziyaretine devam etti.

ÇOCUKLARLA FOTOĞRAF ÇEKTİRDİ

Seçim çalışmalarına Tekkeköy ilçesinde devam eden AK Parti Milletvekili Adayı Kamuran Özden, sabah kendisini karşılayan vatandaşlarla bir çay ocağında oturup çay içerek bir süre sohbet etti. Ardından partililerle birlikte esnaf ve vatandaş ziyareti yapan Özden’in yolunu yağmur nedeniyle ertelenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları yapan çocuklar çevirip okul bahçesinde yapılan gösterileri izlemeye davet etti. 19 Mayıs İlkokulu öğrencilerini kırmayan Özden, bir süre gösterileri izledi. Ardından çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirip seçim çalışmalarına kaldığı yerden devam etti.  Vatandaşlarla ve esnafla tek tek tokalaşıp sohbet eden Milletvekili Adayı Kamuran Özden, Yavuzlar Mahallesinde düzenlenen kermese katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.