Özden Çalışmalara Devam Ediyor

Özden Çalışmalara Devam Ediyor
Samsun AK Parti milletvekili adayı Kamuran Özden, seçim çalışmalarına Terme ilçesinde devam etti.

Ilk olarak partisinin ilçe teşkilatı ziyaret eden Özden, partililerle bir araya geldi. Ardından da Bazlamaç köyünde yapılan ve yaklaşık 5 bin kişinin Katıldığı Kutlu Doğum haftası etkinliklerine katıldı.

AK Parti Samsun Milletvekili adayı Kamuran Özden seçim çalışmalarına Terme de devam etti. İlçe girişinde kalabalık bir grup Tarafından karşılanan Özden, daha sonra ilçe Teşkilatı'nı ziyaret ederek partililerle bir araya geldi. Burada kısa bir konuşma yapan milletvekili adayı Kamuran Özden, "Terme kendi insanına sahip çıkar. Bizim de Tek derdimiz memlekete sahip çıkmak. 7 Haziran seçimleri daha önceki seçimlerden daha önemli. Çocuklarımıza güzel bir memleket bırakmalıyız. Onun için çalışıyoruz" dedi. 

AK Parti Milletvekili adayı Kamuran Özden daha sonra yaklaşık 5 bin kişinin katıldığı Kutlu Doğum haftası etkinliği için Bazlamaç Köyüne ardından da baba ocağı olan Yerli mahallesinde düzenlenen programa gitti. Etkinliklerde okunan Kuran'ı kerimi dinleyen Özden, Mustafa Dağıstanlı kapalı spor salonunda yapılan Ak parti aday tanıtım programına gitti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.