Özden Ak parti'den aday adayı

Özden Ak parti'den aday adayı
Bürokrasinin önemli isimlerinden Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Kamuran Özden, istifa etti. Özden, memleketi Samsun’dan milletvekili aday adayı olacak.

Kamuran Özden: “AK Parti’nin 2023 hedefleri doğrultusunda, Yeni Türkiye vizyonunda  Samsun’un hak ettiği yeri alacağına inancım tamdır”

7 Haziran’da yapılacak milletvekili genel seçimi öncesi bürokraside istifalar sürüyor. Bir istifa haberi de Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın önemli bürokratlarından Müsteşar Yardımcısı Kamuran Özden’den geldi. Özden, memleketi Samsun’dan aday adayı olacak.

Uzun yıllardır bürokrasinin önemli kademelerinde görev yapan ve bu süre zarfında ülkemizi çeşitli uluslararası toplantılarda ve organizasyonlarda temsil eden Kamuran Özden, istifasını Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’a sundu. Özden, memleketi Samsun’dan milletvekili aday adayı olacak.

“Yeni Türkiye vizyonunda  Samsun hak ettiği yeri alacaktır”

Kamuran Özden yaptığı açıklamada, doğup büyüdüğü ve bunca yıl devletin değişik kademelerinde hizmet ettiği Samsun’a bundan sonra da siyasi kimliği ile hizmet etmeye devam edeceğini vurgulayarak şöyle dedi:

“27 yıl Sağlık Bakanlığı’nda, son bir yıldır da Gençlik ve Spor Bakanlığı’nda çalışarak, hem sağlık hem de spor ve gençlik alanlarında ülkeme ve memleketim Samsun’a büyük hizmetler yapmaya çalıştım. Kendisi de bir Samsunlu olan Gençlik ve Spor Bakanımız Akif Çağatay Kılıç başta olmak üzere, milletvekillerimiz ve biz Samsunlu bürokratlar, her zaman hemşehrilerimizin hizmetinde olduk, bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Ulusal kurtuluş mücadelemizin ilk kıvılcımının yakıldığı, bir çok ilklere öncülük eden kentimizi daha da ileriye taşımak için canla başla çalışmayı sürdüreceğim. Bu çalışmalarımda tek dayanağım ve gücüm Samsunlu hemşehrilerim olacaktır. AK Parti’nin 2023 hedefleri doğrultusunda, Yeni Türkiye vizyonunda  Samsun’un hak ettiği yeri alacağına inancım tamdır. Bizler, her zaman Samsun’a ve Samsunlu hemşehrilerimize sahip çıkacağız.”

 Kamuran Özden’in özgeçmişi:

1962 yılında Samsun ili Terme ilçesinde doğan Kamuran Özden, 1984 yılında Erzurum Atatürk Üniversitesi Edebiyat Fakültesi'nden mezun oldu. Meslek hayatına 1985 yılında Sağlık Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü'nde başlayan Özden, daha sonra Sağlık Bakanlığı Dış İlişkiler Dairesi Başkanlığı'na geçerek sırasıyla Memur, Şef, Şube Müdürü, Başkan Yardımcısı olarak çalıştı. 2000-2012 yılları arasında Sağlık Bakanlığı Dış İlişkiler Dairesi Başkanı olarak görev yapan Özden, 2012 yılında Sağlık Bakanlığı Bakan Müşavirliği ve 2012-2014 yıllarında ise Genel Müdürlük görevlerinde bulundu. 15 Mart 2014 tarihinde Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı olarak atanan Özden, İngilizce, Almanca, Arapça ve Farsça biliyor. Kamuran Özden, evli ve iki çocuk babasıdır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum