Özdemir görevi devraldı

Özdemir görevi devraldı
Milliyetçi Hareket Partisi Canik İlçe Teşkilatı’nda yapılan devir teslim töreninde eski başkan Güner Akkurt, yeni başkan Metin Özdemir'e görevini devretti

MHP Canik İlçe Teşkilatı'nda devir teslim töreni yapıldı. Teşkilatta düzenlenen devir teslim törenine yeni yönetim kurulu üyeleri, MHP Canik Belediyesi Meclis Üyeleri ve diğer partililer katıldı. Törende ayrıca yeni başkan emekli albay Metin Özdemir, eski başkan Güner Akkurt’a teşekkür plaketi verdi.

 

BİRLEŞTİRİCİ OLACAĞIZ

Canik’te birleştirici olacaklarını belirten Başkan Metin Özdemir, Biz Canik ilçesini kucaklamaya geliyoruz. Hepimiz inandığımız fikre hizmet etmek için buradayız. Birlik olacağız, tek yürek olacağız. Bizim için her zaman öncelik Canik olacak. Biz elimizi değil, gövdemizi bu taşın altına koymaya geldik. Ayrıca Güner Bey'e hizmetlerinden ötürü teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

 

AKKURT BAŞARI DİLEDİ

Herkese teşekkür eden eski başkan Güner Akkurt ise, "Vicdan ve gönül rahatlığı içerisinde şu anda bayrağı devrediyorum. Bizler partimiz için elimizden geleni yaptık ve bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Metin Bey'in bu bayrağı daha da ilerilere taşıyacağına inanıyorum. Yeni yönetime başarılar diliyorum. Bizler her zaman göreve hazırız. Burada önemli olan partimiz ve davamızdır" dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum