ÖZDEMİR ERDOĞAN FAHRİ SAMSUNLU İLAN EDİLDİ

ÖZDEMİR ERDOĞAN FAHRİ SAMSUNLU İLAN EDİLDİ
Samsun’da keyifli alışverişin adresi Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin Babalar Günü etkinlikleri kapsamında, özel bir konser veren Türk müziğinin önemli isimlerinden Özdemir Erdoğan unutulmaz bir sahne performansı sergiledi.

Kaliteli ve avantajlı alışveriş fırsatlarının yanı sıra kampanya ve etkinlikleriyle de Samsunluların buluşma noktası Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, Babalar Günü’nü Türk müziğinin önemli isimlerinden Özdemir Erdoğan ile kutladı. 21 Haziran Pazar günü Piazza AVM’de sahne alan Erdoğan; “Samsun’da çok güzel bir sanat damarı ve muhteşem bir müzik kulağı var. Şarkılarıma hepiniz koroları kıskandıracak kadar iyi eşlik ettiniz, artık ben de Samsunlu olabilirim” deyince Samsunlular Özdemir Erdoğan’ı fahri Samsunlu ilan ettiler.

Yaklaşık 2 saat boyunca sahnede kalan ünlü müzisyen, dinleyenlerine yeni albümünün de müjdesini verdi. Yeni albümde ‘Gülü Susuz Seni Aşksız Bırakmam’ şarkısına da yer vereceğini söyleyen Erdoğan, konserin ardından hayranlarına bolca imza dağıttı, hepsi ile fotoğraf çektirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.