ÖZAT BU SEFER YÖNETİMİ HEDEF ALDI

ÖZAT BU SEFER YÖNETİMİ HEDEF ALDI
Samsunspor'dan istifa ederek 1 gün sonra Mersin İdmayurdu takımı ile anlaşmaya varan ve Kırmızı Beyazlı Kulüp'te soğuk rüzgarlar estiren Ümit Özat bu sefer hedefine yönetimi aldı. Son günlerde twitter adresinden açıklama

"KONE SÜRPRİZ OLDU"
Kırmızı Beyazlı Teknik Direktör Ümit Özat şu açıklamalarda bulundu: "Samsunspor camiasina !!!. Sevgili Samsunsporlular hepinizin bilmesini istediğim ayrılık sürecini en basından itibaren yazıyorum. Erzurum kampından sonra takıma izin verdiğimde Kone’nin transferini twitterdan öğrendim. Samsun’a döndüğümde Başkana transfer yaptığını bunu niye twiterdan öğrendiğimi sordum ve bana sürpriz yaptığını söyledi.  Bende kendisine gömlek yada pantolon almadığımızı böyle sürpriz olmayacağını söyledim.  Göztepe maçına gitmeden lider durumdaydık ve takıma izin vermiştim. Kendisi kaleci antrenörünü arayıp kaleci Furkan’a kaleci antrenörü Yunus hoca esliğinde antrenman yaptırdı. Neden böyle birey yaptığını, yaptığının doğru olmadığını ve görevi bırakmak istediğimi söyledim . Benim bu talebimi kabul etmediler. O zaman kaleci antrenörünü göndermesi gerektiğini yoksa benim gideceğimi söyledim.  Büyük ısrarlarla inanarak görevime devam ettim."

"ANKARA'DA 2 KİŞİ İLE GÖRÜŞTÜM"
Özat'ın açıklaması şu şekilde devam etti :"Ve bu olaydan sonra hem Balıkesir maçı sonrası hem de devre arası Ankara’da yasayan iki Samsunlu dostlarımızla oturduk. Kampa gitmek istemediğimi bir değişiklik gerektiğini eğer Altınordu maçını da kazanamazsak sıkıntı olacağını 7 maç kazanamayan takımın arkasında duramayacağını söyledim.  Kendisi galibiyetin mağlubiyetin önemli olmadığını 10 maçta kaybetsek bana inancının sonsuz olduğunu söyledi.  Ve Altınordu maçından sonra istifamı sundum. Yönetim kurulu da  etti istifamı kabul ettiler ve daha futbolcuların forması kurumadan Kulübün internet sayfasında istifamı kabul ettiklerini bundan sonra hayatımda basarılar dilediklerini yayınladılar.  Altınordu maçını kazansaydık istifamı edecektim yada istifamı bu kadar kolay kabul mu edeceklerdi. Şimdi herkese soruyorum.  Benim isimim Kulübün internet sayfasındaki ayrılık açıklamasından sonra 2 tane PTT ligi takimi tesiste odamdayken aradılar bende düşünmek için sure istedim.

"FESİH YAZISINI İMZALAMADILAR"
Samsunspor konuk ettiği Altınordu müsabakasının ardından istifa eden Özat, kulübün fesih imzalamasını bekledi. Fakat Samsunspor'un fesih imzalamadığını belirten Özat, "Sabah 5’te yola çıkarken İstanbul’a yaklaştığımda Mersin İdman Yurdu’ndan aradılar, görüşme taleplerini ilettiler.  Hem Samsunspor’a en azından bu sene içinde rakip olmamak hemde Süper ligde çalışmak istediğim ve iyi bir oyuncu grubu olduğuna inandığım Mersin İdman Yurdu’ Spor Kulübü’nün teklifini kabul ettim. Üstelik sadece ligde kalmaya endeksli en ufak bir maddi talepte bulunmadan başarıya dayalı  bir teklifti ve kabul ettim. Aslında cok daha ileri gidilirse istifa etmem için belki yazdıklarımın 50 kati sebepleri  vardı. Sonuç olarak eski kulübümü yöneten değerli Büyüklerim!!! Mersin İdman Yurdu ile önceden anlaştığımı düşünüp internet sitesinde istifamı kabul ettiklerini açıklamalarına rağmen fesih yazısını imzalamadılar ve ben tek taraflı fesih yapmak durumunda kaldım.  Söylediğime inanmayanlar günde 5 vakit namaz kılan ve vicdanına ve insanlığına inandığım sevgili kaleci hocasına ve Furkan’a sorabilirler Daha fazla detaya girmek istemiyorum. Saygılarımla Ümit Özat"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.