“Oyuna gelmeyin”

“Oyuna gelmeyin”
AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Hasan Basri Kurt, iktidar olma umutları olmayan muhafeletin şimdi de insanları sandıktan soğutmaya başladığını söyledi. Kurt, “ Şehir dışında da olsa tanıdıklarınızı mutlaka sandığa getirin. Bu seçim çok önemli” dedi.

Hasan Basri Kurt, seçime katılma oranının yüksek olması gerektiğini söyledi. Çalışmak için şehir dışına gidenlerin de mutlaka seçim için gelip oy kullanmalarını isteyen Kurt, “ Biz yaptıklarımızla sizlerin karşısına gelip oy istiyoruz. Bizim tek sermayemiz sizlere 13 yılda partimizin verdiği hizmetlerdir. Belki hizmetin en iyisini yapamadık ama sizlere asla yalan söylemedik başınızı öne eğecek bir ayıbın içinde olmadık. Emanetinizi yere düşürmedik. Zaten AK Parti’den başka hiçbir partinin de tek başına iktidara gelme gibi bir söylemi yok. Muhafeletin aklı bu seçimde iyice karıştı. Diğer partilerin tek hefi var o da bir film yapsak ta HDP’yi barajı aşırsak. Bunun için de sandığa gtime oranını düşürmeye çalışıyorlar. Biz sizlere ne kadar çok hizmet ederizi düşünürken onlar nasıl olur da halkın kafasını karıştırırız diyor. Zaten sloganımızdaki gibi onlar konuşur AK Parti yapar. Bundan sonra da öyle olmaya devam edecek” dedi.

 

Hasan Basri Kurt, muhafeletin yerine getirmesi mümkün olmayan vaadler verdiğini halkın da bu oyuna gelmediğini söyledi. Kurt, “ Biz hiçbir  şey vaadetmiyoruz. Çünkü halkımız bizim neler yapabildiğimizi 13 yıldır gördü” diye konuştu.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.