OYNAMIYORSUNUZ!

Maç başladığı andan itibaren maçı kopartma çabasında olur bu ligde amacı olan takım. Son 10 dakika tutuşmaz maçı almak için. Kimseyi kandırmaya çalışmayın. Hiçbiriniz görevinizi yapmıyor, aldığınız paranın hakkını vermiyorsunuz. Yazık, verilen milyon eurolara, dolarlara. harcanan emeğe yazık. 

Erzurumspor'lu futbolcuların yatıp yerden kalkmamalarını anlarım da bizim futbolculara ne oluyor. Bu kadar mı kırılgan oldunuz. Maç ayakta değil yatarak oynandı dersem abartmış olmam. Bu da neye işaret ediyor, maçın öneminin kavranmadığına. Kaybetsekte olur berabere kalsakta anlayışıyla maça çıkılmış belli. Nasıl olsa trilyonlar cepte. Lüks araçlar garajda. 5 milyon euroluk Eyüpspor 20 puanla bize fark atmış önemlimi,  tabii ki değil. 

Takıma yeni katılan hocamız Fuat Çapa'nında bir artısını görmedim. Takımın başına kim çıkarsa çıksın takım bu kadar zaten oynardı. Yine sistem, kurgu, anlayış hiçbir şey yoktu. İlk yarı tamamen al gülüm ver gülüm top çevirdik. İleriye oynayan golü düşünen kesinlikle yok. Bir hücum varyasyonu yapamadık, her topu manasızca, acemice öldürdük. Bir şut çekemedik çok yazık.

Bireysel becerisi yüksek, adam geçebilecek Fofana hariç bir topçumuz yok. Yasin, Alaattin, Barış, Elhadj maçın dökülenleri, Hasan olmayanıydı. Gökhan Karadeniz'in ve Ali Ülgen'in ilk 11 de olmamasıda hataydı. 

Gökhan Alsan'ı maçın önüne geçirdik. Bindiğimiz dalı kesmek gibi hakemi kendimize şartlandırdık. Az kalsın Diomande 'yi kırmızı ile buluşturuyorduk. Haklıyken haksız duruma düştük. Penaltı  pozisyonunu bu yüzden  vermedi hakem Caner Ak. Yüzde bir milyon net penaltıydı. 

Yine olan Samsunspor'umuza oldu. Liderle aramızdaki fark 12 puana ulaştı. 

Önümüzde son beş maçında 4 galibiyet, tek mağlubiyetli Bandırmaspor var. Çok zor bir maç bizi bekliyor. Fuat hocam senden saldırgan, yerinde durmayan, ısıran, geri pas yan pas yapmayan, korkmayan mücadeleye 80. de değil ilk dakikada başlayan bir Samsunspor istiyoruz. Polat, Yunus, Ali Kılıç ve Altıkulaç kardeşleride Samsunspor'a kazandırmanı. 

Hoşçakalın...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Serdar Çelik Arşivi
SON YAZILAR