Otomobilde çifte infaz

Otomobilde çifte infaz
ANTALYA'da 2007 yılında Aziz Pavlus Kilisesi Rahibi Ramazan Arkan'a suikast hazırlığı yaparken tutuklanan 31 yaşındaki Murat Tabuk ve arkadaşı 22 yaşındaki Murat Yavuz, Alanya'da bir otomobilde başlarından vurulmuş halde ölü bulundu.

Alanya'dan saat 20.00 sıralarında Gedevet Yaylası'na giden yolun Kızılalan mevkiinde çalışır vaziyette duran 33 L 4852 plakalı aracın yanına gidenler, otomobil içerisinde iki kişinin kanlar içinde olduğunu gördü. Olay yerine gelen jandarma ekipleri 2 kişinin otomobilde başlarına tabancayla birer el ateş edildiğini belirledi. Sürücü koltuğundaki cesedin bir barda güvenlik görevlisi olarak çalışan Murat Yavuz, yolcu koltuğundaki cesedin ise işsiz Murat Tabuk'a ait olduğu anlaşıldı. Otomobilde ve çevrede yapılan incelemelerde olayın otomobilin seyrederken gerçekleştiği belirlendi. Otomobil içerisinde 2 boş kovan bulunurken dışarıda ise bir tabanca mermisi bulundu. Murat Tabuk ve Murat Yavuz'un cesetleri Alanya Belediye Mezarlığı morguna götürülürken, otomobil incelenmek üzere emniyete ait otoparka çekildi.

RAHİBE SUİKASTTEN TUTUKLANMIŞ

Ölenlerden Murat Tabuk'un, 2007 yılında Aziz Pavlus Kilisesi Rahibi Ramazan Arkan'a suikast hazırlığı yaparken yakalandığı ve bir süre cezaevinde kaldığı ortaya çıktı. Jandarma çifte cinayetle ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı. (DHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.