Otomobil, kaldırımda yürüyen gençlere çarptı

Otomobil, kaldırımda yürüyen gençlere çarptı
Samsun'un Atakum ilçesinde kontrolden çıkan bir otomobilin kaldırımda yürürken çarpması sonucu 21 yaşındaki Nurullah Akkuş ve asker olan 22 yaşındaki Onur Çakmak hayatını kaybetti. Otomobildeki 2 kişi de yaralandı.

Kaza bugün saat 05.30 sıralarında Samsun'un Atakum ilçesi Atakent Kavşağı'nda meydana geldi. İddiaya göre Sinop istikametine gitmekte olan 55 SJ 316 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kaldırımda yürüyen Onur Çakmak ve Ondokuz Mayıs Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğrencisi Nurullah Akkuş'a çarptı. Savrulan otomobil yol kenarındaki dükkanlara çarparak durabildi.

DAĞITIM İZNİNE GELMİŞTİ

Kazada Çakmak ve Akkuş olay yerinde hayatını kaybetti. Kazada hayatını kaybedenlerden Onur Çakmak'ın Tokat'ta acemi birliğini tamamlayarak dağıtım iznine geldiği, iznini tamamladıktan sonrada Hakkari'deki birliğine teslim olacağı belirtildi.

BİRBİRLERİNİ SUÇLADILAR 

Otomobilde bulunan Murat Han Can ve Uğur Kop ise kazada yaralanarak ambulansla Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Alkollü olup olmadıklarının belirlenmesi için kan örnekleri alınan iki yaralı da otomobilin sürücü koltuğunda kendilerinin oturmadığını söyleyerek, birbirlerini suçladı.

Hayatını kaybeden gençlerin cenazeleri ise otopsi için Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi. DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.