Otomobil bagajındaki laptopu çalan yıkamacı tutuklandı

Otomobil bagajındaki laptopu çalan yıkamacı tutuklandı
SAMSUN'da çalıştığı oto yıkamacıya temizlik için getirilen otomobilin bagajındaki dizüstü bilgisayarı çaldığı iddiasıyla gözaltına alınan 38 yaşındaki Serdar Serdar tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olay, 7 gün önce İlkadım İlçesi Kılıçdede Mahallesi'nde meydana geldi. 21 yaşındaki Merve Eğribel otomobilinin temizlenmesi için bir oto yıkama dükkanına bıraktı. İddiaya göre işyerinde çalışan ve otomobili temizleyen Serdar Serdar temizliğin bitmesinin ardından otomobilin bagajındaki 1 adet dizüstü bilgisayarı çaldı. Daha sonra işyerine gelen Eğiribel temizlenen otomobilini alarak gitti. Bir süre sonra bağajdaki bilgisayarının çalındığını fark eden Merve Eğribel polise giderek şikayette bulundu. Şikayetin ardından soruşturma başlatan polis, işyeri ve çevredeki güvenlik kamerası kayıtlarını takibe aldı. Yapılan inceleme sonucunda şüphelinin laptop ile işyerinden çıkarken görüntüleri tespit edilerek dün gözaltına alındı. 

Polisteki işlemleri tamamlanarark bugün adliyeye sevk edilen Serdar Serdar savcılık ifadesinin ardından sevk edildiği nöbetçi mahkeme tarafından otodan hırsızlık suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. (DHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.