ÖSYM’den 2015-ÖSYS ücreti yatırma uyarısı

ÖSYM’den 2015-ÖSYS ücreti yatırma uyarısı
ÖSYM Başkanlığı, 2015 Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sistemi (2015-ÖSYS) başvuru işlemini yaptığı halde sınav/sınavsız geçiş başvuru ücretini bugün yatırmayan adayların başvurularının işleme alınmayacağı uyarısında bulundu.

ÖSYM'den yapılan duyuruda, “2015 Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sistemi (2015-ÖSYS) başvuru işlemini yaptığı halde sınav/sınavsız geçiş başvuru ücretini, 20 Ocak 2015 Salı günü (bugün) içerisinde yatırmayan adayların, başvuruları tamamlanmış olmayacağından başvuruları işleme alınmayacaktır. Bu adaylar için sınava giriş belgesi düzenlenmeyecek ve sınava giremeyeceklerdir. Adayların 2015-ÖSYS Kılavuzunu tekrar dikkatle okumaları yararlarına olacaktır.” denildi.
Sınav/sınavsız geçiş başvuru ücreti ödeme işlemlerinin bugün (20 Ocak) bankadan ödeme yapacak olan adaylar için mesai saati bitiminde, ÖSYM'nin İnternet sayfasında yer alan “Ödemeler” alanından kredi kartı/banka kartı ile ödeme yapacak olan adaylar için saat 23.59'da sona erecek.

2015 YGS BAŞVURU ÜCRETLERİ

Sınav ücretleri her yıl sınavlarda farklılık gösteriyor. 2014 yılında YGS başvuru ücreti 50 TL, sınavsız geçiş ücreti ise 15 TL olarak ödenmişti.
Girmek istediğiniz LYS Sınav Ücretleri her bir LYS için 30 TL
Sınavsız Geçiş Başvuru Ücreti 15 TL
Başvuru Hizmeti Ücreti 3 TL
ÖSYM Sınav Koordinatörlüklerinden Şifre Edinme Ücreti 5 TL
ÖSYM Sınav Koordinatörlüklerinden Fotoğraf Güncelleme Ücreti 10,00 TL CİHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.