OSMAN ÖZKÖYLÜ'YE CEZA YOLDA

OSMAN ÖZKÖYLÜ'YE CEZA YOLDA
Samsunspor'da Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında alınan skordan çok saha dışı olayları nedeniyle TFF ve PFDK'nun Kırmızı beyazlı Kulübe ağır fatura kesmesi gündeme geldi.

BAŞKAN TUTU ÇİLEDEN ÇIKTI 
Kırmızı beyazlılar'da Gaziantep deplasmanında alınan mağlubiyetten çok saha dışı olayları maçın önüne geçti. Özellikle karşılaşmanın 4. hakeminin uyarıları sonrası maçın hakemi Onur Karabaş'ın Samsunspor Teknik direktörü Osman Özköylü'yü haksız yere yedek kulübesinden tribünlere yollaması Prtokol tribünlerini adeta çileden çıkarmıştı. Bu durum karşısında Samsunspor Başkanının protokol tribününde bulunan Gaziantep temsilcisi Yöenticileri ve Milletvekilleri ile tartışmaya girmesi olaylarıda alevlemiş oldu. 

GÖZLEMCİNİN RAPORU MERAK KONUSU OLDU 
Yaşanan bu olaylar sonrası TFF ve PFDK'nun faturayı Samsunspor'a kesmesi gündeme geldi. Özellikle Kırmızı beyazlıların yeni Teknik direktörü Osman Özköylü'yü yaptığı kısa itirazın ardından 4. hakemin ısrarla maçın hakemine çağrıda bulunmasınında Özköylü'nün tribüne gönderilmesi sonrası maçın gözlemcisinin raporlarını bu durumu nasıl yansıttığı ise şimdiden merak konusu oldu. Olayların ardından Samsunspor'un PFDK'na sevk edilip edilmeyeceği ise bugün netlik kazanacak. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.