OSMAN ÖZKÖYLÜ’YE AF !

OSMAN ÖZKÖYLÜ’YE AF !
Samsunspor Teknik direktörü Osman Özköylü Sivasspor maçı sornası maçın hakemi hakkında yaptığı açıklamaların ardından PFDK tarafından 7 bin TL para cezası ve 3 maç da soyunma odası ve yedek kulübesi giriş yasağı cezası almıştı.


 

İTİRAZ SORNASI CEZA KALKTI 
Kırmızı beyazlılar'da Teknik direktör Osman Özköylü Sivasspor-Samsunspor karşılaşması sonrası "Maçın hakemi benim hemşerim. Ancak bugünki yönettiği maç sornası ben hemşerimden utanıyorum." açıklamaları sornası Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından 3 maç yedek kulübesi ve soyunma odasına girme yasağı ve 7 Bin TL para cezası almıştı. Bu karar sornası Samsunspor Kulübü PFDK'na cezaya itiraz etti. Ceza sonrası Samsunspor Yönetimi Teknik direktör Osman Özköylü’nün cezasına itiraz etmişti. Bu itirazlar sonrası PFDK itirazları değerlendirdi ve Teknik direktör Osman Özköylü’nün cezasının kaldırılması yönünde karar verdi. 

İŞTE O RESMİ AÇIKLAMA 
TFF’nin resmi sitesinden konuyla ilgili yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi.;”Samsun Spor Kulübü’nün, kulüp teknik sorumlusu Osman Özköylü hakkındaki PFDK’nın 16.02.2017 tarih ve E.2016-2017/680 – K.2016-2017/800 sayılı kararına itirazı incelendi. İtirazın süresinde olduğu, gerekli harcın yatırıldığı görüldü. Yapılan müzakere neticesinde;- Samsun Spor Kulübü kulüp teknik sorumlusu Osman Özköylü’nün itirazının kabulü ile Samsun Spor Kulübü kulüp teknik sorumlusu Osman Özköylü hakkında sportmenliğe aykırı açıklamada bulunmasından dolayı FDT’nin 38/1-c ve 38/2. maddeleri uyarınca verilen 3 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı ve 7.000 TL para cezasının kaldırılmasına, oybirliği ile karar verilmiştir”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.