OSMAN ÖZKÖYLÜ'DEN YÖNETİME MESAJ

OSMAN ÖZKÖYLÜ'DEN YÖNETİME MESAJ
Samsunspor'da Teknik direktör Osman Özköylü devre arası sözleşmesi sona erecek futbolcularla ilgili Yönetime rapor verdiği belirtildi.

16 OYUNCU BOŞA DÜŞECEK 
Kırmızı beyazlılar'da başarılı Teknik direktör Osman Özköylü 2016-2017 sezonunun sona ermesinin ardından Mayıs ayından sözleşmesi son erecek kiralık ve bonservisleri elinde olan tam 16 futbolcu ile ilgili Kırmızı beyazlı Yönetime rapor verdiği beliritldi. Bu oyuncuların bir kısmının takımda kalması yönünde Samsunspor Yönetimine raporunu sunan Özköylü'nün ligin sona ermesiyle birlikte transfer çalışmalarına başlayacağı ve takıma yapılacak takviyelerin en geç 2017-2018 sezonunun ilk kamp dönemine yetişmesi yönünde yönetime talepte bulunduğu da gelen bilgiler arasında.

FUTBOLCULAR GÖRÜŞME ODASINA 
Hatırlayacağınız üzere sezonun sona ermesiyle birlikte kiralık olarak takıma gelen Abdülkerim Bardakcı, Caner Koca, Vedat Bora, Famoussa Kone, Gökay İravul ve bonservisleri ellerinde olacak Canberk Aydın, Ercan Yazıcı, Erkam Reşmen, Furkan Köse, Fatih Kılıçkaya, Hasan Kılıç, Murat Gürbüzerol, Ousmane N’diaye, Eldin Adiloviç, Mustafa Sevgi ve Distel Zola gibi oyuncular boşta kalacak. Bu isimler arasında deneyimli Teknik direktör Osman Özköylü'nün tercihini hangi oyunculardan yana kullandığı ve raporunda bu futbolculardan hangilerine yer verdiği ise şimdiden merak konusu oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.