OSMAN HOCA'DAN ÇARPICI AÇIKLAMALAR

OSMAN HOCA'DAN ÇARPICI AÇIKLAMALAR
TÜRKİYE 1'inci Ligi takımı Samsunspor'un teknik direktörü Osman Özköylü, ''Devre arasında transfer yapmak için gerekli bütün hamleleri yapacağız'' dedi.

ÇOK GENÇ BİR TAKIMIMIZ 
Özellikle genç bir kardo ile maçlarda sahaya çıktıklarını ve bununla birlite kazanılan her puanın önemli olduğunu vurğuluyan Kırmızı beyazlıların Teknik direktörü Osman Özköylü umut verici açıklamalarda bulundu. Kadro yapılarının çok kısıtlı olduğunu, takımında A takım tecrübesi olmayan genç oyuncular bulunduğunu hatırlatan Osman Özküylü, şunları söyledi:"Teknik heyet olarak oyuncularımla birlikte puan kazanmayı önemli görüyoruz. Bununla birlikte gerçekten iyi mücadele eden ve sahada ne yaptığını bile bir takımımız var"  

ZOR BİR SÜREÇTEN GEÇİYORUZ 
Transfer döneminin ocak ayında açılacağını ve bu tarihe kadar kendierinin zorlu bir süreçten geçeceklerini belirten Samsunspor Teknik direktörü Özköylü,"Ocak ayına kadar bu zor süreci az hasarla atlatmak istiyoruz. Çünkü elimizde yeterli oyuncumuz yok. Ama dişimizi sıkacağız. Devre arasında gerekli hamleleri yapacağız. Oyuncularımda oynadığımız maçlarda 90 dakika aslanlar gibi mücadele ediyor. Benim için alacağımız puanlar çok önemli." dedi. Osman Özköylü, pazar günü deplasmanda karşılaşacakları Ümraniyespor müsabakasının hazırlıklarına Nuri Asan Tesisleri'nde sürdürdüklerini, söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.