OSMAN HOCA TEMKİNLİ

OSMAN HOCA TEMKİNLİ
Samsunspor Teknik direktörü Osman Özköylü Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşılaşması öncesi Basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

 

 

REHAVETE KAPILMAMALIYIZ 
Kırmızı beyazlıların başarılı çalıştırıcısı Osman Özköylü hafta sonu oynanılacak Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşılaşması öncesi açıklamalarda bulundu. Son iki karşılaşmadan 6 puanla ayrılmalarının kendileri için son derece önemli olduğunu ancak rehavete kapılmamaları gerektiğini belirten başarılı Teknik direktör Özköylü,”Boluspor ve Denizlispor karşısında sahadan galibiyetle ayrılmak bizi gerçekten mutlu etti. Sahaya istediğimiz oyunu yansıttığımız taktirde ne yaptığı bilen ve 90 dakika sonunda kazanan bir takım hüviyeti ortaya çıkıyor. Ancak sadece 2 maç kazandık ve lig tüm hızıyla devam ediyor. Rehavete kapılmamalıyız ve Gaziantep maçına en iyi şekilde hazırlanarak evimizdeki bu kritik 90 dakikadan galibiyetle ayrılmalıyız” dedi.

SERİYE DEVAM ETMELİYİZ 
Seri galibiyetler alarak sezonu en iyi yerde tamamlamak istediklerine dikkat çeken başarılı Teknik adam Özköylü,”Evimizde çok kritik bir maça çıkacağız. Bu karşılaşmada taraftar desteğine çok ihtiyacımız var. Her zaman olduğu gibi Gaziantep maçında da onları tribünlere bekliyoruz. Taraftarlarımızın gücünü arkamıza alarak ne kadar istekli ve arzulu mücadele ettiğimizi çok açık bir şekilde herkese gösterdik. Hafta sonu tüm Samsunspor taraftarlarını 19 Mayıs stadyumuna davet ediyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.