OSB VİYADÜĞÜ BEZDİRDİ !

OSB VİYADÜĞÜ BEZDİRDİ !
Samsun Organize Sanayi Bölgesi'ne giriş için 2 sene önce yapımı bitirilen köprünün Büyükşehir Belediyesi'nin Raylı Sistem çalışmaları kapsamında yıkılması ve halen bitirilememesi esnafı çileden çıkardı.

BİTMEYEN İNŞAAT
Organize Sanayi Bölgesi(OSB) Köprüsü, Büyükşehir Belediyesi'nin Tekkeköy İlçesi'ne kadar gidecek Raylı Sistem çalışmaları nedeniyle, Köprünün Sanayi Bölgesine giden kısmı Karayolları tarafından yıkıldı. Raylı sistemin rayları döşendiği halde köprü bir türlü bitirilemedi. Yaklaşık dokuz aydır onarımı bitmeyen köprü vatandaşı bıktırdı.

ESNAFIN İŞLERİ AKSADI
Sanayi Bölgesinde bulunan esnaf bitirilmeyen köprü nedeniyle işlerinin aksadığını, müşterilerin gelmediğini söyleyerek dert yandı. OSB'de firması bulunan bir esnaf,"Bir tarafta Ankara ve İstanbul'da 75 günde yapılan viyadük inşaatları, diğer tarafta 9 aydır bitmek bitmeyen Büyükşehir Belediyesi'nin onarım inşaatı" şeklinde tepki gösterdi.

DEVLETİN ZARARI VAR
Akaryakıt istasyonu olan bir başka esnaf, "İki direği 6 ayda dikemediler. Zaten köprü yapılalı 2 sene oldu. Raylı sistem için köprünün bu bölümünü yıktılar. O kadar para havaya uçtu. Raylı sistem gelsin ancak devletin parası da ziyan olmasın. En az 5 milyon liralık bir maliyet var. Üstüne üstlük işlerimiz de yarı yarıya düştü" diyerek zarara dikkat çekti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum